Живко Табаков: Дясното в България този път ще е от по-силната страна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:46 / 03.11.2016
1107
С видеопослания граждани отправят своята подкрепа към кандидатпрезидентската двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Видеата ще бъдат качвани в интернет, за да достигнат до младите и активни българи. По този начин Реформаторския блок слага символичен край на предизборната си кампания в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg.

През последните седмици от движение "България на гражданите" направиха обиколка на малките населени места в Общината. Именно от там се надяват да получат добър резултат на изборите. "Нагласите на хората са много противоречиви. Въпреки това ние считаме, че дясното в България този път ще е от по-силната страна. Надявам се в България да имаме дясно избран президент. Правим всичко възможно той да се казва Трайчо Трайков", сподели впечатленията си от изминалата кампания Живко Табаков, общински съветник от РБ и общински председател на ДБГ-Бургас.

Областния координатор на ДБГ Стоян Грозев даде добра оценка на структурите на партията по общините в Бургаска област за активното участие и работата с много ентусиазъм и хъс в кампанията.

Табаков не подмина темата за предстоящия референдум. Той призова гражданите, независимо каква позиция имат относно зададените въпроси, да упражнят своето право на глас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).