Живко Табаков обвини Общинския съвет в цензура! Вижте кои негови докладни не попаднаха в дневния ред!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
13:28 / 28.05.2019
1567
Общинският съветник Живко Табаков обяви, че е цензуриран в местния парламент. Повод за съмненията му станаха две докладни записки, внесени от него в ОбС – Бургас. Едната касае подобряване  на осветлението по Крайбрежната алея, а другата е за създаване на Временна комисия за изработка на проект за изграждането на елементи на градското обзавеждане и инфраструктура, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Прочетох какво е становището на комисията и съм озадачен от това, че първата докладна записка е изпратена за становище до Общинска администрация, тъй като не са посочени източниците на финансиране. Да се стигне до внасянето на докладната записка съм провел няколко срещи с Общинска администрация – с дирекцията на г-жа Караиванова и ресорния зам.-кмет Чанка Коралска. В моето предложение е посочен  параграфът, който е за осветление на улици и площади. Сумата, посечена от мен е - до 25 хил. лв.", каза от трибуната на ОбС Табаков, който добави, че му е било обяснено от администрацията, че е възможно да се сменят само крушките, което щяло да даде искания ефект.

"Това, което се случва по комисиите, ме кара да се съмнявам,  че тази част на града и бизнеса искат да бъде ударен тежко от колегите общински съветници", добави Табаков, давайки пример с въвеждането на "зелена зона" до Морската градина, довело до голям отлив на хора, а слабото осветление е предпоставка за престъпления и негативно влияние на бизнеса в района.

Табаков предложи докладните записки да бъдат подложени за гласуване и включени в дневния ред. След като това не се случи той напусна заседанието на ОбС.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).