90 участници стават част от най-новото предаване "Звездите в нас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:03 / 16.08.2022
779
От септември по NOVA цели деветдесет участници ще се впуснат в най-новото музикално телевизионно приключение "Звездите в нас“. След тежък кастинг с над 3 000 желаещи да станат част от шоуто, вече са избрани и претендентите, които ще имитират своите идоли и ще влязат в надпреварата съвсем скоро. Участниците ще са разделени в тридесет отбора, а на финала най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лева.

Охранители, служители в магазини за дрехи, инфлуенсъри, татуисти, артисти, фризьори, работници в хранително-вкусовата промишленост и професионални певци са само част от професиите на желаещите да излязат на сцената на "Звездите в нас“. Големият интерес към предаването включва хора от цялата страна, както и такива, които живеят извън границите на България, а възрастта на явилите се на кастинга за шоуто е от 18 до над 60 години.

Зрителите на NOVA ще могат да проследят превъплъщенията на всички участници, а звездите, които ще бъдат имитирани от всеки отбор, са изключително интересни и разнородни. Екипът обещава много български звезди, световни знаменитости от музикалния бранш, носители на наградите "Грами“ и "Оскар“. Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в имитаторска битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап на музикалното предизвикателство. За перфектната имитация на всеки участник ще се погрижи и професионален екип от гримьори, стилисти и фризьори.

Продуцент на "Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck". Първият сезон на шоуто стартира по ITV в началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).