АРТи откровено пред Burgas24.bg: Приемат ме за секссимвол още от училище, свикнах с неприличните предложения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:13 / 19.03.2018
14271
Още в училище ме възприемаха като секссимвол, даже имах диплома за това. Не ме дразни хорското внимание, свикнах със скандалите, в които забъркват името ми, както и с неприличните предложения, с които ме засипват. Това заяви в откровено интервю за Burgas24.bg бургаският изпълнител АРТи, който с провокативното си поведение си спечели славата на "следващия секссимвол“ в музикалния бранш.

За него се говори, че е син на загадъчен руски олигарх. Приписват му изпепеляващи връзки със знойни красавици и плеймейтки, защото винаги е заобиколен от красиви жени. Неотдавна се заговори дори, че има извънбрачно дете, понеже бе изловен да бута бебешка количка в центъра на Бургас. Въпреки нестихващите слухове около личния си живот АРТи твърди, че музиката е неговият приоритет и неуморно работи по новите си проекти. "Миришеш ми на секс“ е най-новото, с което звездата на "Пайнер“ се готви да скандализира феновете си.

За всички изненади, с които ще покорява света на шоубизнеса, както и за всички пикантни подробности около личния живот на АРТи – вижте ексклузивното интервю на Burgas24.bg!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).