Алисия с тотална промяна в живота си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:37 / 16.01.2020
1062
Преди време се заговори, че изпълнителката ще слезе от сцената, за да създаде семейство с половинката си Симеон Филипов. Милионерът отдавна намеквал на любимата си, че няма нужда да пее по задимените кръчми и той е готов да подсигури лукс и бляскаво бъдеще както за нея, така и за сина ѝ Валерко.

Самата Алисия от доста време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите ѝ рязко намаляха. Когато пък приеме участие, редовно закъснява с часове и така изнервя феновете ѝ. Певицата неведнъж е виняла кариерата си и постоянните си отсъствия нощем за разделите с бившите ѝ половинки. Този път обаче смятала да избере любовта пред работата си и най-сетне да създаде стабилно семейство.

Симеон Филипов се занимава с недвижими имоти. От години е спряган за един от най-желаните ергени в София, макар много рядко да се появява на публични събития.

Певицата запазва тенденцията във връзките си, като и този път си е избрала по-млад мъж от нея. Според информация на “България Днес" двамата са заедно повече от година. Най-интересната подробност в любовната история е фактът, че ги запознава бившият приятел на Ася – Георги Станоев-Бирмата.

Ексвъзлюбеният и сегашният мъж на певицата се познават от години и дори са имали общи бизнес интереси. Малко след като започват неприятностите на Бирмата с властите и той изчезва безследно в чужбина, Алисия и Симеон се преоткриват.

В момента двамата живеят в скъп имот в полите на Витоша. За лукса, в който тъне изпълнителката, може да се съди от нейните снимки в социалните профили. За наличието на нов мъж в живота си Алисия загатна преди време, когато замина на екзотично пътешествие. Тогава тя качи кадър от частен самолет, на който е вплела крак с тайнствен мъж. Малко по-късно певицата все пак се снима с гаджето си, но скри лицето му. Наблюдателните й приятели успяха да разпознаят Симеон. Издава го характерната за него брадичка, оформена като “катинар". Макар в началото да се криеха, в момента Алисия и Филипов могат да бъдат забелязани заедно в най-модерните столични заведения. Самата певица ежедневно споделя снимки от новия си дом.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).