Андреа направи откровени признания за личния си живот

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:43 / 13.03.2023
665
Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот и емоции пред Александра Сърчаджиева.

“Срещнах Кубрат малко след като пуснах първия си клип. Баба беше починала и тази връзка започна може би защото исках да компенсирам липсата й. Бяхме млади, аз – само на 19 и по-известна от него по онова време. Силни сме в професиите си и е нормално медиите да пишат за нас. Не мисля, че големият медиен интерес е попречил на връзката ни… Да, боксът е труден спорт и съм съпреживяла много мачове. Всеки удар може да коства живота на спортиста, но аз не съм родена за някой, който е балетист примерно“ – сподели Андреа в "Животът по действителен случай“, пише ladyzone.bg.

"Разделихме се, защото имаме различни семейни ценности, различен морал. Не искам да уточнявам повече, защото ще го злепоставя. Не ни е разделила друга жена. Моите виждания са, че едно семейство трябва да се подкрепя. Бракът е важен за мен, децата трябва да се отгледат от двамата родители… С Кубрат поддържаме отношения, няма как да не останем приятели, все пак се познаваме от 17 години. Беше на рождения ми ден, дойде да ме поздрави. Той има много добри отношения с моите родители“ – разказа певицата.

В предаването Андреа говори с много любов за своите баба и дядо, които са я отгледали.

"Приживе баба ми каза: Никой няма да те обича повече от мен. На 36 години съм и смея да твърдя, че е била права“ – сподели певицата. Тя показа акордеончето, на което е свирила като малка, както и акордеона на дядо си.

Наскоро е била в Румъния, където е записала няколко парчета. В момента певицата учи актьорско майсторство в НБУ, като мечтае някой ден да стане и режисьор.

"Мечтата ми е да се занимавам с филми, готова съм да махна екстеншъни, всичко и да играя всякакви роли“ – признава тя.

Андреа показа гардероба си, в който централно място заема рокля, която преди години е струвала 7000 лева, тъй като е с много камъни Сваровски. Тя представи и своите корони от конкурсите Мис София, Мис Туризъм България, Супер модел на България 2005 и др.

"Бях много щастлива, бях на 18. След това музикалната ми кариера тръгна много ударно. Още втората година бях на върха.

На 4-та и 5-та година нямаше певица, която да ми се опре, беше някъде 2009-2010 г. Наградите са хубаво нещо, но няма по-хубаво от това да си на сцената и всички да пеят твоите песни“ – сподели Андреа.

На финала тя призна, че иска дечица, силен и интелигентен мъж до себе си, а водещата Александра Сърчаджиева закри предаването с думите "Усещам някаква болка в душата ти.

Надявам се, че скоро ще се махне. Ти си много добро същество. Махни я тази болка, сложи черта и продължи напред, защото го заслужаваш“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Меги напуска "Търси се"
Седалките в колата ви са магнит за петна – ето как да ги отстрани...
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).