Андреа отсвири окончателно Кобрата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:25 / 29.03.2024
1321
Фолкзвездата Андреа няма никакво намерение да присъства на боя на бившето си гадже Кубрат Пулев. Дори не ще да го гледа и по телевизора. Тази събота вечер Кобрата ще се боксира на родна земя за интернационалната титла на WBA в зала "Арена София". Съперник на българина в тежка категория е украинецът Игор Шевадзутский. В последния момент той замени контузения Махмут Чар. 

Андреа се наслаждава на лукс в Истанбул

В момента Андреа е в Истанбул, където се глези с джакузи в стаята си и се придвижва с луксозна лимузина. "Сънлива утрин", написа тя, докато показва огромен букет от червени рози. Блондито не разкрива от кого са цветята, но вероятно става дума за турския актьор Емре Озмен. Двамата са спрягани за двойка от няколко месеца насам. Затова и певицата често отскача до южната ни съседка. Преди тя не изпускаше мач на Кобрата, но този път категорично е решила да не бъде край ринга. Сегашната жена на боксьора - Розали Петрова, също предпочита да не го разсейва в залата.

С това в историята остава и прословутият секс в съблекалнята след двубои на Кобрата. Самата Андреа бе разказала за мръснишките си подвизи с боксьора. Тя дълго време не успя да преживее раздялата и страдаше за него, но сега Пулев си има нова жена и две деца - Христина и Спартак.

"Да ме гали с боксови ръкавици, след като си се изпотил след двубой, е много възбуждащо. Тогава той победи, аз влязох в съблекалните, изгонихме всички и се почнахме. И двамата бяхме неудържими и много възбудени от двубоя", разказа без свян Андреа преди години. Кобрата и бившата му годеница се събличали чисто голи и си организирали импровизирани боксови срещи. След което се отдавали на сексуални приключения, без да свалят ръкавиците. "Все пак внимава къде ще ме удари и как ще го направи. Не прекаляваме обаче със силата. Няма нищо общо със садо-мазо", обясняваше изпълнителката. За последно през 2016 година Андреа се качи на самия ринг, за да разцелува Пулев след победата му над Самюел Питър в София.

Певицата награбва Пулев на ринга след негова победа през 2016 г.

Днес тя вече е превъзмогнала Кобрата и се е отдала на новия си живот след боксьора. Андреа не се спира. По-рано през месеца беше на екзотична почивка край Червено море в Египет, където се отдаде на гмуркане сред коралови рифове. И все пак тя понякога връща лентата назад.

"Най-големият ми талант е, че привличам хора, които трябва да са или в затвора, или в психиатрична болница", споделя Андреа. В края на миналата година певицата публично обяви, че блокира Кобрата в мрежите заради това, че е "най-подлият човек" в живота й, припомня "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (5326):
14.05.2024 Напусна ни един голям музикант, носител на "Грами"
14.05.2024 Евгени Минчев не покани Тодор Славков на събитие в памет на Иван Славков
14.05.2024 Партньорът на Ивет Горанова имал вземане-даване с Мика Стоичкова
14.05.2024 Антония Петрова се потопи в кратер на вулкан
14.05.2024 Азис отмаря на екзотично място
14.05.2024 Цеца на върха на щастието за трети път
Още новини от Любопитни новини:
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Танцуващо мече побърка интернет
Макрон препоръча нашето море като една от своите топ дестинации
Мумио помага за много проблеми
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи. Салатат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).