Андреа удави в злоба концерта на "Планета"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:07 / 04.12.2019
6748
Позабравилата големите сцени Андреа силно се интересува от случващото се в бранша и особено в компанията майка на поп фолка, която тя напусна преди време. Макар и да не беше в зала Колодрума в Пловдив, бившата звезда на "Пайнер" следеше всичко случващо се на концерта по случай рождения ден на телевизия "Планета" от своя Инстаграм.

Услужливи последователи системно я информираха минута по минута за представянето на нейните бивши колеги, пише  LifeOnline.bg. Най-хейтърските коментари по адрес на събитието Андреа надлежно споделя чрез сторита. За нейно нещастие, негативните коментари не са толкова, колкото е очаквала.

Освен личните съобщения и коментари от фенове, Андреа сподели и постовете на няколко свои бивши колежки, които не участваха на концерта. В споделеното Емилия и Преслава обясняват защо не присъстват на концерта и поздравяват телевизията за празника.

Неясно защо Андреа сподели становищата на Преслава и Емилия относно участието им шоуто на "Планета".

В друго стори, бившата на Кобрата заявява, че подкрепя Джена относно неин личен разговор споделен на стори. Това бе разчетено от феновете като пореден намек, за срива на компанията и лошото качество на участниците в концерта, и че шоуто не си е заслужавало. Припомнете си, че около шоуто се развихриха много конспиративни теории за сътресения в музикалната компания "Пайнер", след като стана ясно, че в празника на ведомствената телевизия няма да учатсват редица титуловани звезди като Преслава, Галена, Емилия, Джена и Фики.

Голямата звезда на шоуто беше Емануела, която закри спектакъла с най-новата си песен "Вечно свързани", а основни действащи лица бяха младите звезди в лекия жанр плюс чистоновото чалга попълнение Диона, която вече е в лейбъла на Галин и се вля в дългите редици на чалгата, въпреки че доскоро плюеше и псуваше по най-полулярният жанр.  

Изживявайки се на пророк, от своя профил Андреа се опитва да насади усещането за провал на концерта и фалит на компанията, намеквайки че "фирмата“ е изгубила големите си звезди. Но тя не трябва да забравя, че звездите изгряват и залязват, а на тяхно място се появяват нови.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).