Ани Цолова стана бизнесдама

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
19:14 / 18.10.2018
2959
Бившата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия Ани Цолова обяви шумно завръщането си в публичното пространство, но не като журналист, а като бизнесдама.

Бившата екранна половинка на Виктор Николаев става лектор по публична реч, обяви сама тя едновременно в интервю за женско списание, в профила си във Фейсбук и в Youtube. Бившето лице на Нова пуска и собствен сайт с програмите за обучение, в което ще бъде подпомогната от екип от психолози и рекламни специалисти.

Журналистката е категорична, че не иска и да чуе за новините с техните скандали и катастрофи и вече е поела по нов път- този на преподавател.

"Захванах се със серия от обучения под надслов "Говори, за да те видят“. Казал го е Сократ. Ще покажа на хората как добре и с емоция да разкажат за идеята си, за продукта си, как да ги презентират, как да преодолеят страха си, когато трябва да говорят пред повече от 3-ма души", обяснява брюнетката. Тя е доволна, че след като бе свалена от екран през есента на миналата година, е успяла да се наспи и най-важното - да намери време за двамата мъже до себе си - сина Калоян и съпруга Васил.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).