Ани Цолова във война с Мариана Векилска

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:37 / 28.04.2020
1503
Нова война назрява между двете бивши колежки и приятелки – Ани Цолова и Мариана Векилска. След като преди месец последната обяви, че вече е самоосигуряваща се, и призна, че е напуснала апетитния пост в Брюксел, заради който прекъсна тв кариерата си, сега Мариана нанесла удар под кръста на Цолова, като изкопирала бизнеса ѝ.

От няколко седмици насам бившата водеща на "Тази събота“ и "Тази неделя“ се хвали, че вече е журналист на свободна практика, както и треньор по публична реч. Плановете на Векилска били, след като животът в България се върне към нормалния си ритъм, тя да започне да организира и изнася семинари на начинаещите в журналистиката, въвеждайки ги в тайните на телевизията и тънкостите в говоренето пред публика.

Именно с това в последните близо 3 години се прехранва и Ани, от която бившата ѝ колежка всъщност решила да заимства идеята. Когато слухът за новото начинание на Мариана стигнал до ушите на Цолова, тя не останала никак доволна от чутото. И без това трудно успявала да привлича участници за семинарите си, а сега конкурентката ѝ щяла да отнеме част от нейните клиенти. Още когато бившата екранна партньорка на Виктор Николаев се захвана с това начинание, мнозина нейни колеги бяха скептични и смятаха, че едва ли ще може да изхранва семейството си с подобен тип работа. Оказа се обаче, че от всеки участник в семинарите си Цолова прибирала по 300 лева и в крайна сметка си докарвала добри пари.

Всъщност конфликтът между Векилска и Цолова датира отпpeди повече от 10 гoдини. Toгaвa Aни зaмecти Mapиaнa в "Taзи cyтpин“, тъй ĸaтo втopaтa излeзe в oтпycĸ пo мaйчинcтвo. Тогавашните шефове на Би Ти Ви oбaчe ocтaнaxa мнoгo дoвoлни oт Aни Цoлoвa, зapaди ĸoeтo я ocтaвиxa зa пocтoяннo дo Hиĸoлaй Бapeĸoв. Toвa пpaти Mapиaнa Beĸилcĸa в нoвинapcĸaтa eмиcия, пpи тoвa нe цeнтpaлнaтa, a oбeднaтa, докато Цолова не спря да трупа слава и да дърпа професионално напред, пише "Ретро".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).