Барабанистът на "Куин" бесен на Брекзит

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:28 / 23.02.2021
1374
Барабанистът на британската група "Куин" Роджър Тейлър е поредният музикант, който заклейми Брекзит и щетите, които нанася на свободното придвижване на рок групите в Европа, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БНР.

Тейлър изказа съжалението си, че музикантите и техните екипи не са били включени в споразумението на Лондон за напускането на ЕС. Той определи Брекзит като "ужасна ретроградна стъпка".

71-годишният барабанист е поредната звезда на рок и поп музиката, която се възмути от мярката, принуждаваща всеки член на бандата да си вади виза за всяка страна от ЕС, включена в турнето ѝ.

На практика това означава, че много британски състави ще се откажат да свирят в Европа. И като прибавим към това загубата им на приходи заради карантинните мерки, наложени срещу пандемията, положението става нетърпимо.

"Границите са едно от най ужасните изобретения на човечеството. Сега, когато си налагаме още една от тях, това не е нищо, освен една ретроградна стъпка, достойна за съжаление", коментира музикантът.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).