Бащата на Айлин от "Ергенът": Може да си го "слага" с когото си поиска 

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
12:42 / 17.03.2023
21113
Айлин Бобева определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си. В "Ергенът" красавицата се бори с всички сили за Евгени Генчев, но на пътя ѝ се изпречва редовно нейната (уж) приятелка Валерия. 

Природозащитничката се появи неканена на последното парти. Развали настроението на всички, но най-вече това на Айлийн, която спечели баскетболна игра. Въпросната надпревара бе между два женски отбора, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.

Физиономията на Айлин се промени рязко, след като видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, за да се види специално с Евгени. Междувременно преди дни се появи клюка, че Айлин Бобева била гадже с фолк звездата Меди. Слухът бе породен от снимки на Айлийн, на които тя е в неговата компанията. Фотосите са публични и качени в Instagram страницата на моделката, която е имала професионални отношения с Меди. Родни таблоиди обаче писаха, че двамата излизали заедно. Всичко това доведе до бърза реакция от страна на Ресми Бобев, бащата на Айлийн.

Ресми сподели новина със следното заглавие: "Лъсна срамна тайна на Айлийн от "Ергенът", а вътре се твърди, че мацката имала романс именно с Меди. Пише също така, че Ресми, който е и преподавател по физическо възпитание, имал сериозна разправия с деветокласник, който го обиждал Рес. Всичко стиганало до съд! В съдебното решение на районния съд в Пирдоп било отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал "унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично "госпожо", с което му нанесъл обида", се твърди още във въпросната публикация. Историята станала по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери.

Ето точните думи на бащата на Бобева, споделени във Facebook, които Novini.bg публикуваха без редакторска намеса:

"Кое всъщност е "срамната" тайна,че баща ѝ е "пребил" ученик на ,който му липсват първите седем,който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес, ще му счупи врата... или, че тя се е снимала с "ром", та даже са и излизали на "среща". Или вашето съществуване зависи от това какви "тайни"ще "разкриете", или в животеца ви нищо интересно не се случва. Бива да сте жилти, но вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23... скоро ще навърши 24 г. Здрави, та може да си го "слага"с когото си поиска ".

Виж коментарите (10)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).