Баян заведе гаджето на обяд, почерпи я със супа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
19:09 / 13.05.2023
993
На закусвалня заведе гаджето си Даниел Върбанов. Актьорът, който още е студент в НАТФИЗ, се прочу с участието си в сериала по БНТ "Войната на буквите". Там Даниел изигра ролята на главния персонаж - Баян.

След като придоби слава от малкия екран, актьорът стана притегателна сила за младите момичета, но за жалост на почитателките си се оказа, че си има приятелка. Това е колежката му Александра Лашкова, с която Баян е неразделен.

Това установиха и папараците на "България Днес", които засякоха и заснеха Даниел и Александра да се разхождат заедно по улиците. Младата актриса бе заложила на дълъг кожен черен шлифер съвсем като персонаж от "Матрицата", а Даниел се носи леко в контра с бял пуловер.

Двамата влюбени съвсем по студентски отскочиха до заведение за бързо хранене в центъра на София, където Баян си хапна шишчета с пържени картофи и незнайно защо ориз, докато приятелката му го даде малко по-диетично, наблягайки основно на супа.

Интересна подробност е, че Александра също участва във "Войната на буквите". Там тя игра Макрена, млечната сестра на Баян. Преди да стане ясно, че са гаджета, имаше подозрения, че Върбанов е особено близък с друга участничка в сериала, младата актриса Климентина Фърцова. Двамата са нещастно влюбени в поредицата, което доведе до клюката, че са гаджета и в реалния живот. Самата Фърцова обаче отрече слуховете, след като обяви, че с Баян са само добри приятели и нищо повече.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).