Биляна Гавазова стана бизнесдама

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:01 / 11.11.2022
921
Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща на малкия екран, поне засега. Тя е решила да върти собствен бизнес. Бившата водеща на сутрешния блок на bTV се е обявила за комуникационен експерт и ще развива агенция за пиар.

Най-накрая станаха ясни проектите, върху които работи Биляна Гавазова, след като напусна bTV. От пролетта, когато стана ясно, че вече е безработна, тв звездата отговаря уклончиво, когато я питат с какво се занимава. Тя ползва едно и също изречение, което на практика не разкрива нищо: "Работя по проекти“.

Преди дни обаче бившата екранна половинка на Антон Хекимян в "Тази сутрин“ официално се обяви за комуникационен експерт. Говори се, че вече е готова с бизнес план на бъдеща агенция за пиар и дори имала някои кандидат-клиенти. Плановете ѝ били да започне с малки фирми, които са насочени към работа с проблемите на обикновения човек, и да продължи да развива идеята на авторската си рубрика "Чети етикета“ в "Тази сутрин“.

Засега Гавазова не може да се похвали с особени успехи, но вече е започнала да привежда в действие своя бизнес план, пише" Уикенд". Наскоро тя стартира нещо като онлайн продължение на "Чети етикета“. Обеща на феновете си в мрежата да следи как се движат цените на основни хранителни продукти.

Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, след това напазарува от класираните на първите места продукти и показа касовата си бележка. Обеща периодично да повтаря експеримента, за да стане ясно точно как се променят цените и как се отразява инфлацията на джоба на българите.

Друга тема на звездата е новогодишните празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и съвети от специалисти как да се избегнат капаните на "черния петък“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).