Бившата на шеф Манчев помага на новата му изгора в грижите за бебето

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:16 / 31.07.2019
2279
В прекрасни отношения са бившата съпруга на Иван Манчев и настоящата му половинка. Марина Манчева не само не таи лоши чувства към новата жена до кулинарния гуру, но дори й помага в грижите за новороденото им бебе, научи "Галерия“.

Миналата седмица на бял свят се появи малкият Александър – трето дете за шеф Манчев и първо - за Цвети. Младата родилка била неопитна и Марина с радост се притекла на помощ. 37-годишната управителка, която е вряла и кипяла в майчинството, помагала на Цвети за кърменето, коликите, давали й съвети как да успокоява бебето.

"Всички сме като едно голямо семейство. Христо и Виктория (децата на Манчев от първия му брак – б.р.) са много ентусиазирани, че си имат братче и искат постоянно да са с него“, похвалила се Марина пред свои близки.

Всъщност истината е, че не Цветомила е причина за развода на Манчев с Марина. Бракът им отдавна не вървял и от няколко години насам двамата живеели по-скоро като съквартиранти. Не се развеждали заради децата, а и за да не си създават излишни главоболия покрай общия бизнес. Когато Манчев се влюбил в Цветомила обаче, разводът станал неизбежен.

"Може би и за Марина раздялата бе облекчение. Бракът бе започнал да й тежи и си искаше свободата“, разказват нейни близки пред "Галерия“.

Марина и шеф Манчев бяха заедно от близо 20 години и успешно въртяха семейния бизнес в ресторант "Кактус“, където съпругата му бе управител. От близо 2 години симпатичният очилатко има сериозна връзка с Цветомила, а бебето е планирано. Двете с репортерката Деси Цонева са близки приятелки и решават да станат майки по едно и също време.

"Ще бутаме колички заедно“, радва се Деси, която чака момиченце през септември. Именно Цветомила трябваше да бъдат кръстница на сватбата на Деси и издателя Явор Стефанов догодина, но отказа, заради медийния шум.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).