Бомба! Краси Радков напуска Слави Трифонов, шоуто аут от BTV!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:18 / 20.03.2019
9343
Актьорът Краси Радков сериозно обмисля да напусне "Шоуто на Слави“ и вече е провел няколко разговора с Дългия в тази посока. Комикът искал да се отдели от Трифонов по възможно най-безболезнения начин, но условията в договора му били железни. "Слави държи хората си като във феодално владение и добре си е вързал гащите юридически. Ако Радков си тръгне, е възможно да се стигне до съд“, предупреждават запознати от шоуто, пише "Галерия“.

Желанието на актьора да се отлюспи не е продиктувано от финансови подбуди, а било въпрос на принципи. От доста време насам Радков имал пререкания със сценаристите, които според него му измисляли скучни и тъпоумни реплики. Дебелашките шеги не се нравели дори на Слави, който по време на актьорските вечери най-малко се забавлявал на скечовете на Краси. Неодавна комикът дори бойкотира сценария и заложи на това, което умее най-добре – да импровизира. 

"И аз искам Иво Сиромахов да ми даде някакъв хубав текст, ама…“, уж на шега подхвърли актьорът. Дългия видимо се изнерви от нежеланието на Радков да изиграе скеча и дори го замери с химикалка. 

"Истината е, че Краси вече психически не издържа. Дългия често му вдига скандали заради нескопосаните скечове, а сценаристите не могат да измислят нищо по-интересно“, клатят глава запознати. И допълват, че единствената причина Радков толкова дълго да се задържи при Слави, е близкото им приятелство, което вече виси на тънък косъм. 

Междувременно "Шоуто на Слави“ живее последните си месеци в Би Ти Ви. Сигурни източници разкриват, че Трифонов няма да получи предложение за нов сезон от есента.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).