Бони със зъби на аванта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:43 / 21.01.2023
773
Бони се похвали в мрежата с нова усмивка и тотално сменени зъби, които при нея били без пари. Попфолк певицата направила впечатление на стоматолога и той й казал, че й подарява изцяло нова усмивка, като няма да й иска пари за това, защото смята, че тя ще му е на кадем.

По случая изпълнителката сподели с последователите си снимка от зъболекарския стол с широко отворена уста.

"Реших да подобря външния вид на усмивката си, отдавна го планирам, но все не можех да намеря правилния стоматолог. Беше ме много страх, винаги ме е страх от зъболекари, но сега не боли, каза певицата пред "Телеграф“.

По съвет на доктор Сагир Бони е избрала да направи така модерния бондинг. За разлика от много други нейни колежки изпълнителката е предпочела и формата, и цветът на новите й зъби да бъдат максимално естествени, а не да ги избелва допълнително. Тя каза, че по природа винаги е имала хубави и здрави зъби и до този момент се е радвала на естествено красива усмивка.

"Имах малък проблем, от годините пеене с микрофона бях нарушила целостта на няколко зъба отпред. Тогава ме посъветваха да ги скъся, за да мога да оправя формата им. Оказва се, че не е било съвсем правилно, но сега с моя специалист ще оправим това“, обясни още Бони.

Като най-щадящ тя избрала бондинг метода за изграждане на зъбите си, и то от най-скъпия и здрав материал - цирконий. Тя разказа, че не се влияела от модата и причина за промяната не е само естетична. Певицата твърди, че всичко минало по план, въпреки че стоматологичният стол не бил най-любимото място за нея, тук не усетила никаква болка, а резултатът бил прекрасен.

С нова 24-каратова усмивка блести и дъщерята на Бони - Мия Михаела. Хубавицата също се е спряла на изграждане на зъбите с бондинг от най-скъпия материал.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).