Борис Солтарийски на снимки с наша порноактриса

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:05 / 27.02.2023
1289
Борис Солтарийски изненадващо се появи във видео с наша порноактриса.

Певецът на Слави Трифонов и силиконовата фурия Вели Георгиева имат кратко клипче заедно, което се разпространява в социалните мрежи.

В кадрите няма нищо горещо и еротично, двамата вероятно са решили да градят кариера в интернет с хумористични истории. Сюжетът разкрива как Солтарийски е с гадже, а палавата Вели го атакува директно пред погледа на приятелката му. Видеото е част от поредицата видеа, които Борис заснема през последните месеци с танцьорките от балет "Магаданс". В клипчетата те разиграват различни ситуации на свалки, ревност и дори женски бой.

Не за пръв път Вели се усуква около човек на Слави Трифонов. Преди няколко месеца най-актуалното българско име от филмите за възрастни - Вели Отвертката, какъвто е нейният прякор, се оказа в опасна близост с комедийния актьор Краси Радков. Появи се и снимка на двамата, но без повече подробности какъв е поводът за срещата им.

Вели набра популярност, след като нейни аматьорски разголени клипчета започнаха да бъдат споделяни в едни от най-големите порносайтове в света. В клиповете разтропаната девойка почти винаги е сама и води диалог с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата "Здравейте, момчета". Впоследствие се появи и видео, на което се вижда как прави орална любов на неизвестен мъж.

След като стана известна, Вели се включи в платена интернет платформа, където срещу заплащане се съблича от екрана на лаптопа. Там пари заработват и други разкрепостени българки, информира "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).