Братя Галеви пожелали Лили Иванова срещу 100 000 долара?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:16 / 22.02.2018
9658
Лили Иванова е била навестена от емисар на избягалите от родното правосъдието братя Галеви, който й предложил да пее на техен юбилей през януари 2019 г в Дубай. Пратеникът уверил певицата, че ако приеме, ще й бъдат платени 100 хиляди долара, а гастролът ще бъде запазен в строга тайна от обществеността, твърди "Уикенд". Юбиляр в първия месец от 2019-а ще е Ангел Христов. Той ще чукне 50 на 14 януари, а с него ще черпи и ортакът му Пламен Галев. 

По-големият от "братята" мафиоти закръгли половин век в края на 2017-а, но тогава не вдигнал шумно парти за ЧРД. Бившият командос решил да отложи купона за след около година, за да празнува съвместно със съдружника си. Галеви избягаха от България през 2012-а, като първоначално се установиха в ЮАР. Впоследствие двамата се преместиха в Дубай, защото от далечна Южна Африка им беше почти невъзможно да контролират бизнеса си в родината. 

Двамата имат присъда у нас за организиране на престъпна група и не могат да живеят в страни от ЕС, понеже рискуват да бъдат заловени от Европол и тикнати зад решетките. Преди да духнат от България Галеви разпределиха в арабски и други банки голяма част от авоарите си. Според запознати сега те разполагат с около 25 милиона евро, които им позволяват да си живеят повече от царски. За 50-годишния си юбилей "братята" решили да не жалят средства и да организират купон, който те и близките им дълго ще помнят. Тържеството им щяло да е в един от най-баровските хотели на Дубай. Примата не е дала съгласието си за участие в юбилея на Галеви, но и не е отхвърлила офертата. Тя обещала да обмисли добре предложението и да отговори окончателно най-късно до края на април. 

Пред емисаря на мафиотите Лили споменала, че ако склони, ще постави няколко безусловни изисквания. "Казала е, че евентуално ще поиска хора на Галеви да й организират концерт в европейски град в самото начало на 2019-а - в Париж или Брюксел. Хонорарът й за рецитала в Дубай ще трябва да й бъде преведен като спонсорство за въпросния спектакъл в държава от ЕС, а изявата и пред имигранти ще послужи и като алиби за отсъствието на певицата от България в дните около 19 януари. Нейната идея е да лети за емирството не директно от София, а от държавата, в която ще бъде концертът й", разкриват подробности информаторите на изданието.

Виж коментарите (1)

Още по темата (420):
06.01.2019 Cервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП брадър"
19.09.2018 Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага
повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов взе Младенова за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).