Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бъдещето на бизнеса и развитието в региона на фокус в Digital4Burgas
Автор: Екип Burgas24.bg 09:27 / 16.04.2024Коментари (0)1245
©
Конференцията Digital4Burgas: Дигитални възможности за бизнеса се завръща в морския град за своето пето издание. Домакин на събитието ще бъде Международен конгресен център, гр. Бургас, където на 11 май ще се съберат практици от дигиталния бранш и представители на бизнеса от града и цялата страна. Конференцията ще бъде открита малко преди 10 часа от Весна Балтина, заместник-кмет "Стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата“ на община Бургас, и Преслав Бобев, управляващ партньор на IMG Connect.

Програмата на конференцията ще представи иновациите в електронната търговия като фокусът ще падне върху подобряването на UX (потребителски опит) и UA (достъпност за потребителите) за създаване на по-лесно и удобно онлайн пазаруване. Мартин Пенчев, правен консултант в еCommerce сферата, ще предостави ценна информация за законовите рамки в сектора и ще обърне внимание на правната защита в цифровата сфера. Конференцията ще разгледа актуалната тема за киберсигурност, за да защити както бизнеса, така и потребителите от онлайн заплахи, и ще даде отговора на въпроса как да автоматизираме маркетинг процесите си с AI.

Както винаги и в това издание програмата на Digital4Burgas ще представи различни формати – експертни презентации, горещ стол, панелна дискусия. Една от най-интересните и очаквани дискусии ще засегне темата за дигиталното бъдеще и възможности на Бургас. В нея модераторът Петко Георгиев, председател на DIGIHUB, и неговите събеседници ще засегнат съществените въпроси за финансиране, инвестиции и икономическо развитие на град Бургас.

Digital4Burgas е част от мащабния календар от конференции Digital4, който Internet Media Group и IMG Connect организират в цялата страна. Той е не само проект за дигитална трансформация на бизнеса, а цялостна инициатива, която се стреми към подобряване на икономическо развитие на общините в страната. Създавайки благоприятна екосистема, конференциите имат за цел да привлекат значителни инвестиции и бизнес в регионите на страната.

Конференцията Digital4Burgas се осъществява в партньорство с община Бургас, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, Българска предприемаческа асоциация, Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб и други.

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: