Цветанка Ризова убедена, че раменете и ръцете й са най-красивото нещо от тялото й и затова държи да се виждат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
14:13 / 06.04.2024
1350
Неслучайно народът е казал: "Всеки луд с номера си“. Истината е, че странностите са присъщи не само на обикновените хора, а и на звездите. Именно такъв е случаят с водещата на предаването "Лице в лице“ Цветанка Ризова, която целогодишно следва правилото раменете и ръцете ѝ да са голи.

Откакто се е наложила като име в родната тв журналистика, тя си позволява сама да налага правилата в студиото си, освобождавайки гардеробиерите си от задължението да й подбират разнообразни тоалети. Условието, което е поставила пред тях е да й предлагат единствено рокли без ръкави за ефир. В началото се случвало някои от тях да я молят, предлагайки ѝ единствено рокли с ръкави, но тя била категорична.

Причината за това да не желае да облече риза с дълъг ръкав или пък сако е, че тв водещата много си харесва раменете и ръцете и държи те да са на показ. Този факт обаче изправя операторите на нокти, тъй като, ако се изпоти, плътта ѝ лъщи и се превръща в истинско изпитание за тях. Именно затова всички минават през гримьор, преди да влязат в студиото, но няма как да се напудрят ръцете на Ризова. Затова им оставало просто да се молят в студиото да е достатъчно хладно, че водещата да не се поти, пише "Уикенд".

В bTV се чудят как звездата от "Лице в лице“ издържа без ръкави дори в януарския студ. Водещата обаче е убедена, че раменете и ръцете ѝ, са най-красивото нещо от тялото й и затова държи да се виждат в ефир. Отхвърляла категорично дори къси ръкави.

В ежедневието си разбира се, Ризова се облича нормално и при по-хладно време залага на сака, жилетки и пуловери. Стопли ли се обаче, веднага ги хвърля и вади роклите без ръкави. Понякога се случва да позволи да покрият раменете й с лека дантела. Като цяло Ризова може да се похвали със завидна фигура за своите 58 години – фина, изящна и крехка като на съвсем млада девойка, така че всяка дреха й стои перфектно.

Виж коментарите (4)

Още по темата (5363):
16.05.2024 Фалира голяма модна верига
16.05.2024 Много изненади в "Черешката на тортата"
16.05.2024 Актрисата Даяна Ханджиева и нейната гордост Антони
16.05.2024 Джими бършел сълзите на Дара
16.05.2024 Милионерско гадже е била Надежда от "Ергенът"
16.05.2024 Нова сватба на хоризонта
Още новини от Любопитни новини:
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock
Това са въглехидратите, които без да се притеснявате можете да вк...
Бургас ще е домакин на първи по рода си международен литературен ...
Марк Зукърбърг показа трите си дъщери
Крайно разочароващ финал на "Ергенът"
Уилям Сидис е доказано най-умният човек, раждал се на Земята – на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).