Дара показа гаджето от почивката в Занзибар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:19 / 19.02.2023
595
Певицата Дарина Йотова - Дара винаги е била по-пищна, но през последните месеци се е стопила и е в завидна форма. Сега тя може да си позволи да се снима по изрязан бански, без да се притеснява. Изпълнителката е на остров Занзибар с приятеля си и публикува в мрежата кадър, на който се виждат задните й части. Почитателите й напълно одобриха "Б" страната й. 

От началото на годината Дара спазва режим. Още през пролетта тя се втали значително заради концерта, с който представи албума си "Родена такава". После обаче не се отказа от диетата и резултатите са впечатлеяващи. Певицата вече има тънка талия и стегнати коремни мускули, които гордо подчертава с оскъдни тоалети.

Младата звезда е споделяла, че обикновено ходи на фитнес 4 пъти в седмицата, но понякога се случвало и да пропуска. Сега, когато е на остров Занзибар, няма време за тренировки, но набляга на местните плодове и свежата храна, за да не наруши режима си.

Изпълнителката на хита "Родена такава" залага не само на здравословното меню в диетата си, но и на билките. По време на едно пътуванията си из България тя се запознала с мила възрастна жена, която редовно й изпращала колети с чайове. Те й помагали да се справи със задържането на излишна вода в организма.

Вдъхновението на Йотова да е в перфектна форма, както и да твори музика, се дължи и на новата ѝ любов. Преди няколко месеца гласовитата варненка показа в мрежата актуалния си мъж Ервин Иванов - доктор по фармакология. Той е още и бизнесмен, който се занимава със създаването на новаторски медикаменти от канабис. В светските среди се шушука, че именно любовта към тревата ги е сближила. Неслучайно изпълнителката сподели за първи път приятеля си по време на пътуване до Нидерландия, където продажбата на марихуана е легална.

Поп звездата често сменя мъжете и не остава дълго сама. Тя не е от популярните личности, които крият личния си живот. Когато нещата станат сериозни, изпълнителката смело повдига завесата. Миналата година любимката на тийнейджърите излизаше с 26-годишния рекламист Мартин Димитров и даже се канеше да живее с него под един покрив, но явно впоследствие са се разделили. Тя обаче бързо се ориентира и си намерила нов.

Преди време певицата имаше кратка афера с диджея Живко Гичев, но най-известното й гадже е колегата й Константин Трендафилов – Папи Ханс.

С днешна дата той е обвързан с актриса и манекенка Сара Драгулева. Въпрeки чe e рaздeлeн c Йотова oт 4 гoдини, доскоро клюките все още го свързваха с нея. От време на време дори се появяваха слухове, че са събрали, но те са далеч от истината. Папи и Дара прoдължaвaт да са в добро отношения, нo рoмaнтичнaтa им връзкa oтдaвнa e приключилa, припомня HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Меги напуска "Търси се"
Седалките в колата ви са магнит за петна – ето как да ги отстрани...
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).