Диляна Попова показа новия си мъж

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:01 / 10.03.2023
9196
За първи път заедно на публично събитие се появиха Диляна Попова и новата й изгора Лъчезар Захариев. Двамата отидоха на представянето на книгата на журналиста от вестник "24 часа" Георги Милков "Истории от ръчния багаж".

Диляна и Лъчезар се запознаха, след като актрисата се раздели с бащата на сина си - Асен Блатечки, и известно време по собствените й думи бе в депресия. Човекът, спечелил доверието на красавицата, е един от най-известните ресторантьори у нас, който години наред управляваше любим на нощните купонджии плажен бар на къмпинг "Градина". Лъчезар Захариев също е в управата на Българската асоциация на заведенията и е чест коментатор в телевизиите по въпросите за ресторантьорския бранш, припомня "България Днес".

На представянето на книгата на Милков, който отпразнува и своя петдесетгодишен юбилей, новата двойка се появи съвсем за кратко. Диляна и Лъчезар се движеха плътно един до друг и изглеждаха видимо щастливи.

Освен тях над 500 избрани гости събра премиерата на Милков.

"Роден да блести във всички времена. Динамичен и гъвкав, потаен и завладяващ, а когато говориш с него, имаш усещане за енциклопедичност. Той е като звезда, умееща да посочва Млечния път." Така проф. Петър Стоянович описа журналиста, който над два часа след събитието продължи да дава автографи.

Сред гостите, дошли да отпразнуват 8 март в компанията на Георги Милков, освен Диляна, която му е стара приятелка, дойдоха Линда Петкова, Соломон и Гергана Паси, Михаела Калайджиева, митрополит Антоний, проф. Христо Пимпирев, Калина Константинова, проф. Красимир Генов, Надежда Нейнски, Валдимир Пенев, Марта Вачкова, Кирил Маричков и още много родни знаменитости.

"Много съм щастлив за успеха на Георги. От много време ми се иска да прочета нещо интересно", каза Кирил Маричков, забелязан в компанията на Людмила Филипова. Актьорите Владо Пенев и Марта Вачкова пък се наслаждаваха на смешките на Камен Воденичаров, а Людмила Филипова сподели вълнуващи моменти от новата си книга с Георги Лозанов и жена му Галя. Певиците, които подариха торти на Милков, бяха Теди Кацарова и Поли Генова.

"Ако изям всичките торти, които ми подарихте, ще се разболея от захарна болест", сподели през смях писателят юбиляр.

Един от най-вълнуващите моменти на събитието бе представянето на журналиста от неговия редактор - издателката на в. "24 часа" Венелина Гочева.

"Докато преподреждах разхвърляните мисли на Жоро за хора, места, бойни конфликти и страшно смешни ситуации, си казах две неща. За какво е бягал - искал е пъстър живот, който в редакцията не му осигурявахме. Спечелил е свободата, която му давах аз. Ползата е за двете страни. "24 часа" има много капитал, един от които е Жоро Милков. И обратното - капитал за него е "24 часа", допълни тя с усмивка.

Междувременно едни от най-големите конкуренти в новинарството - Би Ти Ви и Нова тв, за първи път се щракнаха в общи кадри в прегръдка, а Светльо Иванов, Лора Крумова, Виктор Николаев дори се разцелуваха, развълнувани от срещата си.

Физическа близост през цялото време показва и другата нова светска двойка - водещата Мария Игнатова и любимецът на футболните фенки - Ивайло Цветков - Нойзи. Двамата не се изпускаха от погледи и дори няколко пъти страстно се разцелуваха, а на любовта им се радваха всички в обкръжението им.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).