Днес е Хелоуин, лицето на Пениуайз е най-актуалният костюм

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:41 / 31.10.2019
687
В САЩ, Канада и в много други страни по света Хелоуин се очаква почти със същото нетърпение като Рождество Христово.

Повечето домове и витрини на магазини отдавна са украсени с присъщите символи на събитието - изрязана от тиква глава със запалена свещ в нея, която се нарича Светещият Джак. Не липсват паяжините, черепите, скелетите и куп други ужасии.

С наближаването на вечерта групи с деца започват да чукат по вратите на домовете. Те трябва да изплашат стопаните им с костюмите си, а те от своя страна са длъжни да се откупят от "чудовищата" с лакомства и сладкиши.

Световната търсачка Гугъл публикува списък на най-популярните Хелоуин костюми за годината, базиран на това колко често някой се е чудил как да ги намери. Най-атрактивен е страшният клоун от филма “То" Пениуайз. Причината е, че втората му част излезе по-рано през 2019-а и бе гледана от милиони хора по цял свят.

На второ място е класическата вещица. Костюмът за нея е лесен - практически ви трябват черна рокля, шапка с остър връх и може би метла. Вариациите са всевъзможни, така че ако отидете на парти, може да срещнете много вещици, но никога две еднакви. Следват супергероите.

Третото място е за Спайдърмен. Човекът паяк не слиза от екрана, независимо дали в костюма му е Том Холанд, или Андрю Гарфийлд. Затова и е толкова популярен за Хелоуин.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).