Джаро от "Под прикритие" е новият водещ на "Стани богат“!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:52 / 20.03.2018
8301
Вече се прояснява кой ще задава въпросите в "Стани богат“, което стартира в ефира на БНТ. Това е актьорът Михаил Билалов, който побъркваше полицията в сериала "Под прикритие" по националната телевизия като преминалия към тъмната страна злодей Джаро. Билалов спечели кастинга за популярната тв игра, а заплатата му за нея е около 5000 лева месечно. Така официално той става един от най-добре платените мъже в ефира.

Рекламата за комерсиалната игра върви от няколко седмици в ефира на БНТ. Озвучава я познат мъжки глас. Оказва се, че я озвучава самият генерален директор Константин Каменаров, което е безпрецедентно решение. "Стани богат" ще се прави от външен за телевизията екип, а и поради факта, че има парична награда, става въпрос за хазарт. 

Шоуто, което дълги години се въртеше по Нова, стартира в първата половина на април по националната телевизия. Популярната викторина ще се излъчва три пъти седмично, а не два, както бе обявено първоначално, като записването за участие започна в края на февруари. Един от ключовите въпроси преди старта бе кой ще е водещият му, пише "Уикенд". За стола на мистър "Стани богат" се търсеше популярна личност с висока обща култура, която да е свързана с БНТ. На кастинга се появиха Владо Пенев, Юлиян Вергов и дори Митко Павлов. Първите двама не приели условията, предложени от телевизията. Михаил Билалов обаче не бил стреснат от предложението и веднага бил предпочетен пред Димитър Павлов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (420):
06.01.2019 Cервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП брадър"
19.09.2018 Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага
повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов взе Младенова за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).