Джизъса вкара новата си в леглото на Златка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:30 / 27.07.2022
678
Пореден мръсен номер спретна Благой Георгиев на бившата си половинка Златка Райкова. Джизъса заведе новата си съпруга Полина Спасова на море на остров Тасос. Дотук всичко щеше да бъде в рамките на нормалното, ако футболистът не бе я вкарал в същия хотел и същия апартамент, в който миналото лято почиваше именно с русата плеймейтка.

Проверка на "България Днес" установи, че бившият национал е отседнал на абсолютно същото място, както и през юни 2021 година. Тогава двойката отиде на близкия гръцки остров за първата си морска почивка. Благо и Златка все още изглеждаха щастливи и влюбени, а с тях бе и малкият им син Благой-младши, както и майката на Райкова.

Сега сцената е същата, но семейството вече е съвсем различно. Плейбоят гушка новата си изгора Поли. Благой е довел със себе си и първородните си деца Йоанна и Давид, които са от връзката му с гимнастичката Христина. Хлапетата са приели добре новата жена на татко си. По-рано това лято всички те бяха заедно на почивка и във Велинград. Именно там Благой и Полина се ожениха в края на юни на пищна церемония.

Третото дете на Джизъса Елай е в Русия с майка си Есмер и Благо не го е виждал отдавна. Последният му наследник Благой-младши прекарва лятото основно с майка си Златка и новия й Карен.

Любимият комплекс на Джизъса на Тасос е скътан сред зеленина и райски залив на Бяло море. Апартаментът му не е скъп и излиза около 250 евро на вечер. Има частен басейн, който Георгиев обича често да използва. Той отделя достатъчно време както на съпругата си, така и на отрасналите си вече деца. Дори им дава уроци по плуване.

Това не е първият случай, в който Благо дразни до крайност Златка. Наскоро той нанесе пореден удар на майката на четвъртото му дете, като заличи инициалите й, които беше татуирал от вътрешната страна на бедрото си. Той замаза името й с черна боя и буквите ZR се превърнаха в черно петно, оградено със сърце.

На Тасос Джизъса демонстрира новата си визия с обръсната почти до кожа глава.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).