Джони Деп с първи филм след шумния съдебен процес 

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:19 / 06.04.2023
879
Първият игрален филм на актьора Джони Деп след шумния съдебен процес за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд е избран да открие 76-ото издание на кинофестивала в Кан, предадоха световните осведомителните агенции, като цитираха организаторите. 

Форумът започва на 16 май, когато ще е и световната премиера на френскоезичната продукция "Жана дю Бари" ("Jeanne du Barry"). 

В ролята на Жана Бекю - жена, която успява да се издигне от бедността до най-близкото обкръжение на крал Луи XV, е френската актриса и режисьорка Маиуен Льо Беско, известна като Маиуен. Джони Деп се превъплъщава в образа на монарха, съобщават от БТА. 

Актьорът от "Карибски пирати" участва в няколко продукции след края на съдебния процес през юни 2022 г. Деп изненадващо се появи на Видео-музикалните награди на MTV, както и на модното ревю на Риана - "Savage X Fenty".

Холивудската звезда също така озвучи анимирана птица в "Джони Пъф: Тайната мисия". Той се опитва да възстанови кариерата си, след като спечели почти пълна победа в съдебната битка в САЩ срещу бившата си съпруга Хърд. Деп отрича да я е удрял, както твърди тя. 

Две години по-рано, актьорът изгуби дело за клевета във Великобритания срещу таблоида "Сън", който го нарече "бияч на съпруги". Скоро след това беше прекратено участието му във "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор" и до голяма степен Джони Деп бе отхвърлен от Холивуд.

Кинофестивалът в Кан ще продължи до 27 май.  Световната премиера на петия филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс с участието на Харисън Форд ще бъде в рамките на 76-ото издание на форума. Там ще бъде представена и новата продукция на режисьора Мартин Скорсезе -  "Убийците на цветната луна" ("Killers of the Flower Moon").

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).