Една от най-популярните ни фолкпевици бременна от Митака!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:31 / 10.10.2019
1703
Фолкпевицата Джулия е бременна! Изпълнителката е във втория месец и затова няма видими доказателства, че е в очакване на първото си дете. За щастливата новина тя разбира през август т.г., но все още се въздържа публично да разкрие, че е бременна. Баща на детето е актьорът Кристиян Кирилов, който нашумя с ролята си на Митака в хитовия сериал "София Ден и Нощ". Двамата са гаджета от миналата година, а това лято подписаха официално граждански брак. Месец по-късно Джулия научава, че е бременна, а на 29 септември певицата и актьорът вдигнаха пищна сватба в центъра на София.

На веселото тържество никой не разбира, че булката чака дете, въпреки че тя избира прилепнала рокля, която плътно очертава тялото й. За два месеца Джулия не е качила нито килограм, като това предстои да се случи по-нататък по време на бременността. Фолкпевицата категорично отказва да коментира бременността си, а единственото изказване идва от Митака, който заявява: "Таз година булка, догодина - люлка". За щастливото събитие на изпълнителката вероятно ще се разбере по време на концерта за 18-ия рожден на телевизия "Планета" през декември. Въпреки че е в очакване на дете, Джулия почти сигурно ще се появи на сцената. И трябва да си избере рокля, с която да се прикрива, макар че това няма да е лесна задача.

Джулия и Кристиян се взеха на 29 септември, а изборът на датата не е случаен - това е любимото число на двойката, след като на 29 май Кирилов изненада певицата по доста оригинален начин и й падна на колене с годежен пръстен в ръка. Всичко се случи, докато Джулия беше спряна от полицията, а Кристиян се появи изневиделица с пръстен в ръка, като й каза: "Имаш два варианта - или да останеш с полицаите, или да дойдеш с мен".

В следващия момент вече беше паднал на колене, а неговата любима, без да се замисли, отговори с така исканото "да". Цялата случка стана публично известна, след като и двамата публикуваха в интернет видео от предложението. Тайното подписване в гражданското беше на 14 юли, а от кадрите тогава стана ясно, че и двамата не са заложили на официално облекло. Но сега Джулия доживя да се види в бяла рокля.

Певицата направи силна чалга кариера. Изпълнителката беше гадже с Фики, когато правеше първите си стъпки в чалгата. Заговори се, че дори той е лобирал да подпише професионален договор. В момента Джулия е една от най-популярните фолкизпълнителки у нас и често има участия. Не е ясно в момента в какви отношения са двамата и дали изобщо се чуват, но Фики продължи животът си напред и също се ожени и дори има дете, пише "България Днес". Изпълнителката се е заканила да пее до последните месеци на бременността, така че едва ли сериозно ще ощети продуцентите си с майчинство. Още повече че напоследък е модерно певиците да се връщат на работа до 2 месеца след раждането и отсъствието им да не се усеща, както беше преди години.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).