Емануела обърна палачинката

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:19 / 03.10.2022
716
Гримьорът Цецо Андреев, който плю яко срещу фолк певицата Емануела, сега вече е нейн първи приятел. Той вече даже не е така близък със Златка Райкова, с която не пропускаха да се снимат поне веднъж седмично за социалните си мрежи. А сега на нейно място май се е разположила фолк фурията Емануела, с която Цецо имаше страхотни скандали и разправии с брутални обиди в Къщата на "ВИП Брадър", на които стана свидетел цяла България.

Помиряването на Цеци и Еми стана ясно преди няколко месеца. Тогава само гримьорът беше този, който сподели общия си кадър с певицата, припомня Hotnews.bg. Очевидно дотогава тя все още е държала на страна Андреев, познавайки го добре, че често се проявява като "обърни филия". С днешна дата е възможно изпълнителката на "Таралеж" да му е простила непристойното поведение към дама и вече е очевидно и от нейния профил в Инстаграм, че отново са дружки.

Покрай близостта си с Емилия Цветкова - както са истинските имена на звездата, майсторът на макияжа е попрекъснал топлата си връзка с русата Златка. Последният им общ кадър е от преди 4 месеца, вижда се в Инстаграм профила му. Възможно ли е плеймейтката да му е била шута след като приключи и с Благой Георгиев, питат се в средите, а на Цецо явно не му пука, защото вече си има нова любимка - Емануела. Двамата дори започнаха да правят съвместни клипчета за Тик Ток. В едно от тях дори усимват прословутата си караница в Брадъра.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).