Ето ги порасналите дъщери на Жоро Илиев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:02 / 19.01.2023
688
Сестрите Криста и Андреа, чиято самоличност майка им Мая успява да скрие от медиите повече от 17 години, са вече пораснали тинейджърки. "Ретро“ публикува уникални кадри на двете дъщери на застреляния през 2005 година шеф на ВИС 2, които са се установили трайно в София. Девойките продължават да живеят под охрана и да странят от излишен шум около себе си, но като всички младежи на тяхната възраст са изкушени от социалните мрежи, където показват живота си в детайли.

От публикациите им става ясно, че Криста се занимава усилено със спорт и тренировки. Ограниченията наложени от майка й, явно са развили иу нея бунтарски нрав и на някои от снимките си тя позира с екстравагантно облекло, показала среден пръст.

Сестра й Андреа е по-различен тип натура. Била по-свита и се увличала по изкуството. Още от малка посещавала уроци по рисуване. Двете момичета избягват да се представят с фамилията на баща си, за да не бъдат свързани от непознати с него. Дружат със строго определен кръг от хора, сред които попадат и щерките на друг подземен бос – Фатик. 

Двете момичета бяха осиновени от италианско сиропиталище от убития бос и жена му малко преди разстрела му. Те имат и по-малък брат Георги. Третото дете Мая Илиева осинови след смъртта на съпруга си и в негова памет му даде името на покойния си мъж. 

Д скоро се говореше, че вдовицата на Главния държи дъщерите си и сина си в Испания. Майка им сновяла между родината и топлата страна, за да бъде близо до тях, но същевременно управлявала бизнесът си тук и очевидно разкъсвана между двете държави започнала да изпитва затруднения. Затова решила децата да се върнат в родината и в момента всички съжителстват заедно в луксозна къща в полите на Витоша.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).