Ето какво събра децата на Вергов и Рачков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:12 / 14.08.2022
933
Наследниците на някои от любимите български актьори избраха да ги наследят в професията, а тв сериалите им дадоха възможност да си партнират заедно на екрана.

Почитателите на хитовата медицинска поредица на NOVA “Откраднат живот“ събра Димитър Рачков със сина му, който носи неговото име, както и Юлиан Вергов с неговата Алена.

Хонорар

Димитър Рачков-младши изигра ролята на осиновения син Коко на героинята на Марта Вачкова – главната сестра на болницата. Покрай славата, която го връхлетя, тийнейджърът беше на косъм да се сбогува с екранните си изяви. Заради влошените му оценки в училище майка му Христина Апостолова, която е автор на сценария, снижи до минимум изявите на детето си. Митко обаче си взе поука и напълни бележника с отлични оценки и затова получи нови екранни сцени. А най-сладкото за него бе, че започна да взима хонорар наравно с останалите актьори от по 120 лв. на ден. Същия получи и братчето му Петър Милошев, който също влезе с роля в "Откраднат живот“. Рачкови бяха вторите баща и син, които станаха част от сериала – зрителите видяха на малкия екран първо Стоян и Алек Алексиеви в ролите на проф. Генадиев и д-р Василев, след което в епизодите се включи и Цветан Алексиев като Емил Богданов.

Пица

Юлиан Вергов се превърна във всеобщ любимец в няколко от сезоните на "Откраднат живот“ като хирурга, анестезиолог и директор на болницата доц. Банков, а в един от тях се снима и дъщеря му Алена. Тя влезе в ролята на 15-годишната тийнейджърка Алиша, която постъпи в клиниката като пациент и стана ябълка на раздора между Наум Шопов и Луиза Григорова. След това видяхме Вергови заедно във филма "Петя на моята Петя“ - той бе в ролята на директора на училището, а дъщеря му – негова ученичка. Оказа се, че лентата е заснета в Бургас преди "Откраднат живот“. После сполучливият тандем изгря и в уеб сериал, в който Алена разнасяше пици и един от клиентите се оказа татко й.

Чипс

Размененото бебе в "Откраднат живот“ Алек Алексиев също се отчита с продължение в професията. Неговата дъщеря Ая стана звезда в сериала "Татковци“ като чаровната Кики. Нейните епизоди са заснети от майка й Яна Титова. "Имам прекрасни родители. Най-много обичам, когато сме тримата или с мама да имаме ден само за нас“, казва артистичната Ая. Тя пожела спечеления си хонорар от продукцията да дари за благотворителност. На въпроса какво е да работи с майка си, която е един от режисьорите на "Татковци“, Ая споделя, че се чувства повече от добре, а Титова се отнасяла мило с нея на снимачната площадка. С екранния си татко Павел Иванов също добре се разбират на сета, като той й обещавал чипс заради неприятния тест за COVID-19 преди началото на снимките.

Лъжите в нас

В сериала на NOVA “Лъжите в нас“ участваха Дарин Ангелов и дъщеря му Дария. 5-годишното момиченце показа завиден артистичен талант в образа на малката Рая. Освен това тя пее и в детската вокална група "Бон-бон“. "Изключително артистична е, носи го в себе си, играе, присъства, пее наистина великолепно и съм много щастлив от това нещо, защото виждам, че изкуството я влече. Дали ще стане актриса един ден, като порасне, нямам никаква представа. Каквото ще, това да стане. Аз съм длъжен да я подкрепя и ще я подкрепя. Стига да е нещо, което не ощетява и не наранява другите хора“, каза в интервю за "Телеграф“ гордият татко.

All Inclusive

В два различни сериала на NOVA пък се снимаха актьорът Дани Ангелов и неговият син Симеон. Таткото обира овациите като полицейския инспектор Черкезов, а малкият – като Денис, сина на Любен Кънев и София Маринкова в All Inclusive. "Докато снимахме в Банско, София ми липсваше. Забавлявах се много по време на снимките, правих много бели. В началото имах много сцени с Ненчо Балабанов, а после и с другите актьори. Любо е много добър човек и много ми харесва как играе. А Ненчо е голям комедиант и постоянно говореше на испански“, споделя Симеон. "Много харесвам персонажа си в "Братя“. Той е много близо до мен като човек – строг, но справедлив и принципен. Сценарият на "Братя“ е написан много професионално. Както в "All Inclusive", така и в "Братя“ продуцентът Краси Ванков е избрал страхотен екип. Много мотивиран. Може да звучи нескромно, но кастът и в двата сериала е много готин“, разказва Дани. Ангелов е горд, че наследникът му има повече роли от него, а една от трудните се оказала тази във филма "Писма от Антрактида“. "Синът ми е по-интровертен от мен, много събран. На пръв поглед изглежда експанзивен, но всъщност не е такъв. Аз съм по-активен, но чисто актьорски той има талант, който е дар Божи. Не носи в себе си суетата, за да се самозабрави“, добавя Дани Ангелов.

Ние, нашите и вашите

Синът на любимката на мало и голямо Албена Михова – Мартин Желанков, е трето поколение актьор. Отскоро той е на щат в Сатиричния театър, който е основан от дядо му Яким Михов. Преди това обаче NOVA показа таланта му в сериала "Ние, нашите и вашите“. Албена Михова, която има актьорска школа за деца и младежи, признава, че е оставила Марти сам да се готви за ролята си и допълни, че никога не си е представяла, че той ще поеме по нейния път. "Взимах го с мен в школата, за да ми помага. Трябваше някой да ми носи дисагите, а то пък взе, че му хареса и ето го сега“, разкри актрисата, като подчерта, че отказва да помага на сина си в подготовката, защото смята, че може да се справи сам. За сметка на това двамата гледат заедно сериала и коментират актьорската игра. "Не знаех кои са другите в кастинга на "Ние, нашите и вашите“ и колко добри са те. На мен ми беше за първи път. Взеха, че ме избраха - според мен стана случайно“, разказа с чувство за хумор Мартин. Той сподели още, че ролята му в "Ние, нашите и вашите“ е много близка до самия него и това му помага: "Улеснява ме, защото образът също е музикант, спортист и романтик. Аз съм същият, само че не съм толкова плах, колкото него“.

Дисни

Дъщерята на актьорите Нина Димитрова и Васил Василев-Зуека – Девина Василева, влезе в образа на легендарната шампионка по гмуркане Ейлин Ригин във филма на “Дисни“ за първата жена, преплувала Ламанша, която бе заснета преди няколко месеца у нас и заради която на родна земя пристигна очарователната Дейзи Ридли, която игра Последния джедай в новата трилогия от "Междузвездни войни“. Девина изпълнява и второстепенна роля във филма Memory с Лиъм Нийсън, който също бе заснет у нас, а през 2021 г. прави дебютния си филм FriDgid ("Хлад").

Наследницата на Башар Рахал – Клои, пък се похвали, че вече има награда за най-добра актриса в американския конкурс “Национални награди за младежки изкуства“, където пребори 240 артисти от 700 представления. “Миналата година беше номинирана за “Веселите уиндзорки", но не спечели, а тази година спечели за главна роля с образа си на Макмърфи в “Полет над кукувиче гнездо". Играе мъжка роля, която в едноименния филм се изпълнява от Джак Никълсън", разказа Башар Рахал. "Беше много различно от всичко досега, защото мъжката роля се играе от много голям мъж, а аз не съм много голям мъж. Ролята, която си партнира с главната мъжка роля, пък е много женска, но не можеше да бъде направена от жена, защото се губят някакви нюанси. И ние тотално обърнахме нещата. Аз много говорих с нашия режисьор за решението да размени пола в главните роли и обяснението беше, че тъй като пиесата и филмът с Джак Никълсън са много познати, хората ще очакват актьорите да се справят точно толкова добре. А това няма как да се случи – просто никой не може да играе тази роля като Джак Никълсън. Затова публиката гледа нещо по-различно и на мен това решение много ми харесва“, добави и Клои Рахал.

Алекс Сърчаджиева иска София Ласкин да е банкер

Дъщерята на актьорите Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин вече тръгна по техните стъпки и се снима във филма на Яна Маринова и Луиза Григорова "Игра на доверие“. "Тя е много щастлива от това, което й се случва. Истината е, че аз не бях много сигурна, че искам да я пускам, защото се опитвах колкото се може по-дълго време да я държа далеч от това. В моите представи тя трябва да стане банкер или адвокат. И нея съвсем случайно я избраха за този филм. Мислех дали да не й кажа, че няма да се снима заради ковид, но говорих с мои приятели и те ми казаха, че нямам право да я лъжа. Дадох си сметка, че мен майка ми никога не ме е спирала. Изказвала е мнението си по въпроса, но никога не ми е казвала – не, няма как да стане. Та си казах, че това е нейния път, щом са я избрали, тя иска да го направи и аз нямам право да я спирам. Екипът я обгрижва страхотно. Ролята й е драматична, бих казала доста сериозна роля за едно дете. Казват ми, че е изключителен професионалист на терен, което мен много ме впечатли. Била много подготвена, адекватна и професионално се държала“, разказа пред "Телеграф“ Алекс. Тя не е помагала на наследницата си за подготовката, тъй като не смята, че е редно да се бърка, при положение че има режисьор и той знае какво търси от детето.

Ефремови заедно в Още една мечта

Актьорът Кирил Ефремов има щастието да снима филма "Още една мечта“ със сина си Ефрем. Попадането на момчето на снимачната площадка обаче е чиста случайност. Един ден, докато работят по филма, режисьорът Николай Мутафчиев обяснява, че му трябва малко момче за една от сцените. Кирил Ефремов казва, че синът му е на същата възраст, на която е и детето от сюжета, и така решават да го пробват. Ефрем не спи две вечери подред от вълнение. Има само две изречения, но много се притеснява. Понеже снимките са нощни, баща му го буди в 2,30 ч. и след по-малко от час вече са при екипа на продукцията. "Обиколи цялата площадка. Операторът му показа как работят камерите", разказва бащата. И въпреки цялото си притеснение малкият се справя като професионален актьор със сцената. Това е и един от малкото случаи, в които той е на снимачна площадка. Въпреки това детето познава и повечето от колегите на баща си. Когато го гледа в "Под прикритие", иска да знае какво ще се случи с някои от героите. А щом види баща си ранен на екрана, го пита: "Сега боли ли те, има ли ти нещо?". От сериала най-харесва групировката на мафиота. Дори кръстил кучето на чичо си Джаро.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Голямата любов на Камен Воденичаров се завърна
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).