Ето кои влизат в топ 5 на атнидомакините у нас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:51 / 04.11.2022
590
Те никога няма да влязат в Hell’s kitchen! Ресторантът е вторият им дом! Готвенето не е тяхната стихия, но в кръчмите са истинска фурия! Те са красиви и не биха си изцапали ръцете с рязане на лук и чесън. Те определено не са домакини, но компенсират с други свои качества.

Представяме ви петте анти-домакини сред звездите според класацията на Хот Арена:

Тита

Такъв е случаят с Тита, която залива мрежата с различни сторита, но нито веднъж не я видяхме в кухнята. 23-годишната тутраканска фурия предпочита да похапва гурме вкусотиите на топ готвачите в елитни ресторанти, с които вае перфектна фигура.

Антония Петрова

Мис България 2009 пък не разчита на кръчмарските готвачи – тя си има мъж, който да й върши тази работа. Антония Петрова редовно хвали съпруга си Ивайло Батинков, който всеки ден й приготвя различни вкусотии.

Венцислава Тафкова

Друга миска, която не е фен на готвенето, е Венцислава Тафкова. Носителката на титлата "Мис България 2020“ може редовно да бъде засечена по столичните елитни заведения. Сторитата й в Инстаграм почти винаги са от някой ресторант, където Тафкова си похапва сладко-сладко. Най-изненадващото в случая е, че моделката си похапва тортички и пастички, а в същото време пази перфектна фигура. "Моята сладка четвъртък вечер“, гласи последният й пост в мрежата, където позира в бляскав ресторант с изкушаващо тирамису. Дай боже всекиму!

Гери-Никол

24-годишната аренби гърла никога не е докосвала черпака. Тя все още живее с родителите си и разчита на домашно приготвената храна от мама, а когато й омръзне, прави оборот и реклама на местните ресторанти. Предвид крехката й възраст, можем да й простим анти-домакинстването.

Андреа

Азбучен пример, че родните чалга певици не обичат да готвят и не са добри домакини, е Андреа. Според градските легенди в дома й дори няма фурна и котлони, а според самата Андреа тя почти не се храни. Паласките и окръглените й форми са от въздуха…

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).