Ето къде родните звезди посрещнаха празниците, Галена отиде на топло в Доминикана, Алисия чете книги в Шри Ланка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:08 / 04.01.2023
1422
Българските звезди посрещнаха празниците на топло. 

Работно

Фолкпевицата Галена съчета полезното с приятното и заведе цялото семейство на топло в Доминикана, където имаше участия навръх Нова година. Тя пя за българите там заедно с колегата си Фики. Участие в програмата взе и Краси Радков. Галена, мъжът й, двете й деца и няколко близки приятели останаха да събират тен и след партито.

С книга

Алисия се отдаде на релакс и четене на книги в Шри Ланка. Хубавицата дори пусна анкета сред феновете си в социалните мрежи какви книги обичат да четат. Не е ясно с кого е Алисия на това екзотично местенце. Според запознати обаче е с нов любим, когото засега държи далеч от медийното внимание, предаде "Телеграф".

Семейно

Футболистът Мишо Александров заведе жена си Деница и двете им момиченца на ваканция в Занзибар. Семейството си направи няколко незабравими кадъра от прекрасните плажове там, които споделиха с последователите си. От години Деница и Мишо обикалят райски кътчета, като винаги водят със себе си наследничките си.

С мама

Преслава също забегна на топло на остров Пукет в компанията на прекрасната си дъщеричка Паола и любимия си Павел. Изпълнителката на "Пайнер“ все още не е пуснала свой кадър, но за сметка на това дъщеря й позира пред огромна елха. Припомняме ви, че това място е сантиментално за семейството, тъй като именно там Преслава забременя с Паола.

Обиколка

Николета и Ники Михайлов направиха истинска обиколка на земното кълбо и след като бяха в Сейшелите, сега се радват на красотите в Бали. Двамата посрещнаха в Индонезия новата 2023 година, а неотлъчно до тях е дъщерята на Лозанова от Божинов - Никол.

Тайно

Певецът Галин също си взе заслужена почивка и се отправи в топлите страни. За разлика от колежките си обаче, които бързат да покажат къде са, той така и не казва кое е мястото, на което се намира. От сторитата му се разбира само, че е на плажа, и то на 30 градуса жега.

Ваканция

Мис България Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинов заминаха за Малдивите заедно с двамата си синове. Семейството има такава традиция, като тази дестинация определено е една от най-любимите им.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).