"Фортисимо" с концерт в Музикалното училище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:29 / 16.02.2016
1876
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На сцената, както и в живота, за предпочитане е да не си сам. Тогава се случва магията на общуване между съмишленици. Точно тази магия ще завладее сърцата на зрителите на поредния концерт от цикъла "Запознайте се с ..." в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров". На сцената тази седмица своя талант ще демонстрират децата от вокален ансамбъл "Фортисимо" с ръководител Милена Добрева.

Най-младата представителна формация на училището вече е с богата история. За кратко време ансамбълът спечели Първа награда от Националния конкурс за вокални групи "Хармония" в Стара Загора и Grand Prix от Международения фестивал "Корабът на изкуствата" в Поморие, изнесе десетки концерти и успя да спечели много почитатели.

Във Фортисимо се изявяват не само певци, но и инструменталисти и артисти. Поради тази причина освен ансамбловата музика, младите таланти ще се представят и свои солови изпълнения.

На сцената талант ще демонстрират Ивана Василева, Теодор Хараламбиев, Кристина Станкова, Тодор Тодоров, Йоана Петрова, Стела Давидкова, Ксения Гребень , Богомила Цекова, Маломир Ингилизов, и Михаела Тончева. Водещ на музикалната фиеста ще е Стефан Попкуманов.

В репертоара на ансамбъл "Фортисимо" има голямо разнообразие - от класически произведения, през вечните песни на България, до творби от обработения фолклор и произведения от поп и рок музика.

Зрителите ще имат възможност да се насладят на един образец на ансамблово и солово музициране и красота на звука. Ще усетят сплотеност и споделено музикално дишане, ще усетят виталност и свежест и харизматично артистично присъствие.

Поредицата "Запознайте се с ..." се осъществява в рамките на проекта "На концерт в сряда" , тази сряда - 17 февруари от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Голяма излагация в "Стани богат"
Не всеки, дори опитен шофьор, може да чуе тревожното дрънкане
На 52 шашка света с красота и фигура
Този факт за Мона Лиза причинява главоблъсканици вече 500 години
Бургазлии, готови ли сте за добра музика?
Hell’s Kitchen ли гледахме или Ергенът? Годежните пръстени снощи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).