Французойката Шарлот Еже представи дебютното си парче "LONELY" с черно-бели кадри от Моста в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:58 / 15.04.2021
2350
Шарлот Еже Сумаш е французойка, която през последните пет години избира да живее в Бургас. Така към френското име тя добавя и фамилията на съпруга си – Андреева. Интересите й са насочени към театралното изкуство, но страстта към музиката я среща с музикалния педагог и популярен изпълнител Пени Ставрева. Артистичната симбиоза между двете дами се долавя още в началото. Творческият тандем създава 10 песни. Идеята за "LONELY" се заражда преди година. Това е парчето, което става любимо сред приятели и познати, което ги провокира да запишат песента в студио, а след това да се създаде подходящо видео към нея. С втората задача се заема режисьорът Лъчезар Аврамов, син на Богдана Карадочева. Воден от текста той избира най-мразовития ден в Бургас, кадрите са черно-бели, а най-добрата локация е емблематичният бургаски мост.

"Това не е интелектуален порив, това е усещането да творим музика. Имаме идеи за нови проекти, ще запишем и дует с мое участие. Много ще сме щастливи, ако на публика и хареса", сподели известната бургаска певица Пени Ставрева, съпруга на незабравимия бард Пламен Ставрев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).