Фънки от раз взима страха на ухажорите на дъщеря си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:13 / 21.10.2019
1540
Карла Ковачева, 16-годишната щерка на промоутъра Фънки, пуска в нета секси снимки, в които показва тяло на моделка. Стотици фенове опитват да ухажват красивото момиче с лични съобщения, но гордия татко Фънки им взима страха от раз. "Малка е още за сериозно гадже. Тя да си реши, не й се бъркам, ама мнооого ще си изпати това момченце, ако не го одобря", смее се лудият рокаджия, който е намислил да си купи пушка и така да пази Карла от момчетата.

За разлика от татко си пък тийнейджърката яко слуша чалга и постоянно цитира хитове на Галена и Преслава. В социалния си профил ученичката се представя "като жената, която може да е целият ти свят, само ако поиска". Карла се снима и как пуши наргиле с неясно съдържание, а сред любимите й селфита са тези, на които пъчи тяло.

От години Фънки е вдигнал ръце от музикалните вкусове на дъщеря си. "Какво да я правя, че слуша чалга, нейно право си е", коментира Димитър Ковачев момичето. Със съпругата си Тони се разбрали той да се оправя със сина им Георги, ако възникне проблем, а тя с Карла. За късмет на Фънки синът им не им създавал никакви главоболия, съобщава "България Днес".

Георги е с пет години по-голям от Карла и изцяло е наследил благия характер на майка си. Бил изключително кротко момче. "Абе, не е лесно с тийнейджъри, но слава Богу са ми добри децата. Някак се оправяме с тях", обяснява щастливият татко Фънки, който никога не е докосвал и с малкия пръст наследниците си. "Това не е възпитание, против боя съм", категоричен е Фънки.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).