Гери-Никол влиза в чалгата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
14:47 / 31.10.2019
2057
Гери-Никол яко крачи към чалгата. Яката дупара стяга дует с фолк певицата Ариа, с което ще официализира влизането си в кръшния жанр.

"Ексклузивна комбинация", написа Ариа и сподели снимка с Гери-Никол, като даде ясна заявка, че двете подготвят дует, с който да разбият стереотипите и предпочитанията на феновете си.

Очаква се парчето да се появи през ноември и да доведе към нещо по-голямо. Упорит слух праща Гери-Никол на сцената на концерта на Пайнер, който ще се състои на 3 декември в Пловдив. Мястото на Ариа е гарантирано, защото е новобранка в чалгата, а тази година такива имена ще бъдат налагани. След отказа на Преслава и Емилия и отсъствието на Фики, се търсят всякакви варианти да има емблематични имена на сцената. И затова появата на Гери-Никол в дует с Ариа не звучи толкова нелогично, пише "България Днес".

Песента "Шефе, шефе" на Гери-Никол, която излезе по-рано тази година, стана причина рапърката да бъде обвинена в чалга влечение и влезе във война с Тото от "Скандау".

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).