Голям скандал онлайн! Калин Сърменов попиля актьори от "Татковци"!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:35 / 06.07.2022
878
Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов показа остър език и захапа по-младите си колеги Филип Буков и Стефани Ивайло, които познаваме добре от сериала "Татковци". 

Младите актьори се оказаха трън в очите на Сърменов и той изригна с мощен статус в социалните мрежи, но по-късно бе премахнат. Но пък последва нов, който обяснява постъпката му. 

"Българското кино откри формулата за талант и ум. Очила! Вижте примера по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда. А леко отворените устенца, а?", пише Сърменов под стоп-кадър на двамата актьори от 'Татковци".

По-късно коментарът му вече не бе наличен на профила му. Вместо това написа друго: "Непрофесионалистите - Значение на думата непрофесионално.

1. Без достатъчно познания на специалист. Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду….ши". 

В социалните мрежи предполагат, че със Сърменов се е свързал самият актьор, който го е помолил да премахне статуса си, тъй като е чувствителен и не му влияе добре тази "секира" от него.

Филип Буков не му остана длъжен, като заяви, че е коментирал под поста на Калин, но бързо е бил изтрил и след това блокиран, пише "Блиц"

Ето какво е бил написал: 

"Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност!

От трибуната на Вашия фейсбук профил, установявам, че Вие не правите изключение от стереотипа “тъмен балкански субект", а именно, това което ни дели от успелите нации е, че нас ни обединява омразата и злобата, а не любовта и подкрепата. Много е жалко, че продължава да ни се налага да четем коментари от контекста на “Григор няма психика и за нищо не става", “Мария Бакалова е срам за нацията ни и това не е никакъв успех" и още, и още. Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Рузвелт е казал, че малките умове обсъждат хората, средните умове обсъждат събития, а великите умове обсъждат идеи! Желая Ви крепко здраве и творчески успехи! Интересно ми е Вие какво мислите, затова, моля Ви, коментирайте под този или под неговия пост. Понеже ме блокира, пратете му едни сърдечни поздрави от мен!"

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).