Графа готви концерт на морето

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
17:09 / 10.08.2021
806
Тази сряда (11 август) гостите и жителите на Созопол ще имат привилегия да се насладят на  концертното шоу на Графа в атмосферата на Амфитеатъра в стария град. Събитието е част от лятното турне на Графа, което вече премина през 7 български града и остави трайни, положителни спомени в сърцата на феновете.

За силното начало на вечерта ще допринесат децата-музиканти от "Джуниър бенд". Тазгодишните финалисти в един от най-популярните телевизионни риалити формати печелят симпатиите на Графа, след като подгряват част от събитията в миналогодишното му турне.

В програмата на концерта ще прозвучат познатите обичани песни през годините, сингълът от тази година "Химера“, летният хит Wosh MC x Feel – "Prime Time" и новият дуетен сингъл с Михаела Филева "Адженда“.

Билети за концерта на Графа в Созопол са налични на касата пред Амфитеатъра, вечер, между 17.00 и 22.00 часа, както и в мрежата на www.eventim.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).