Гущерови кроят нови планове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:37 / 27.09.2022
709
Плеймейтката Светлана Гущерова и мъжът и Христиан работят за четвърто бебе. Красавицата и бизнесменът вече имат три деца, но кроят планове за още поне няколко.

"Имаме планове за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-вече любов", коментира многодетната майка.

Всяка година блондинката ражда по едно дете. Последното се появи април тази година. Най-вероятно семейството ще ни изненада догодина с наследник №4. Първите две деца са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия-Добромира, а момченцето, което се появи след нея, е с подобно име в мъжкия вариант - Добромир. Според близки до двойката по този начин Светлана е искала да се подмаже на свекър си, който все още не я е приел в семейството.

Опитите на моделката останаха неуспешни и бебе №3 беше кръстено на нейните родители и на съпруга й, а именно Кристиян-Валентин, предава "България днес".

След всяко раждане Светлана блести все повече и винаги изглежда в топформа, и то само няколко седмици след като е изписана от болницата. Нищо чудно, че не се плаши от нова бременност, която може да развали фигурата й.

"Семейството е това, което ме мотивира. Откакто срещнах съпруга ми и създадохме семейство, се промених коренно. Започнах да гледам по друг начин на живота и най-вече да мисля само позитивно. На хората, които все още са необвързани, бих искала да кажа, че животът е прекрасен, когато имаш щастливо семейство", допълва милионерската съпруга.

И наистина, откакто е с Христиан, Светлана е съвсем друг човек. Лудите купони и разкрепостеното поведение са в миналото. Двамата сключиха брак през 2018 г. В самото начало, когато обявиха публично, че са заедно, двамата предизвикаха сериозна вълна на скептицизъм, предричаща скорошния край на техните отношения. Очакваният завършек така и не дойде, а вместо това прерасна в нещо съвсем различно, а именно в голямо и сплотено семейство.

За да е пълно щастието им, моделката крие умело до последно зачеванията си. Децата си също. За последните три години не се е появила нито една снимка с някой от наследниците на моделката и бизнесмена. Гущерови дори са инвестирали солидна сума за детски атракционни като пързалки, батути, пясъчник и какво ли още не, които са подредили в двора на огромното си имение. По този начин на моделката не й се налага постоянно да излиза на публични места с тях и да рискува някой да ги види.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).