Хари забогатя след скандалните разкрития за монархията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:45 / 21.01.2023
580
Принц Хари може да се е чувствал като "резерва“ или "излишен“ в семейството си, но скандалните му разкрития за монархията вече са му донесли 109 милиона паунда от сделки с гиганти като Spotify и Netflix. Херцогът на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл претърпяха финансов удар, след като напуснаха кралското семейство, но нетната им стойност се възстанови с няколко медийни мегасделки.

Смята се, че двамата са подписали договор за четири книги с Penguin Random House за 16 милиона паунда, съобщава "Daily Mail". Първата от тях, "Spare" вече излезе и постави рекорди по продажби. Меган и Хари обаче взимат пари и от друга сделка. Те са получили 18 милиона паунда от Spotify, като не е ясно по какъв проект се работи. персонал, който да помага.

През 2022 година Меган стартира свое собствено шоу, Archetypes, в коеето се обсъждат стереотипи, "които се опитват да възпират жените“. Досега единственият съвместен подкаст на Хари и Меган беше през декември 2020 г., включващ звездни приятели Елтън Джон и Джеймс Кордън.

Най-големият "донор“ на пари за двойката си остава Netflix. Сделката сериала им, който излезе миналия декември възлиза на 88 милиона паунда. Първият от шестте епизода беше гледан от 2,4 милиона души само в Обединеното кралство, пише "Телеграф".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).