Хит: Дупето на Габриела Пападакис и перверзните екипи на американците

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:57 / 21.02.2018
16718
Дупето на Габриела Пападакис и перверзните екипи на американските състезатели по кънки бягане са новите хитове в социалните мрежи. Фрацузойката Пападакис показа доста щедро задните си части по време на волната програма и отново стана тема за дискусии. Заради нейната презрамка, която падна по време на кратката програма и показа едната й гърда, тя и нейният партньор Гийом Сизерон изпуснаха титлата при танцовите двойки. Феновете обаче оцениха по достойнство задните части на Пападакис, които не са традиционни за гръцкия произход на фигуристката. 

Скандалът с костюмите на кънкобегачите на САЩ обаче е доста сериозен. Всичките са с някакъв сив кръг, точно в областта на слабините. И тъмна лента в средата. "Все едно са сложили мишена, където да се целиш", е един от отзивите в Туитър. "По-голяма перверзия няма", е друг. Разработката е на Under Armour, като се оказва, че сивият материал намалявал триенето с 65% точно там, където е необходимо за кънкьорите. Въпреки това американците имат само един сребърен медал, пише "24 часа".

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).