Христо Петков: Превърнах се в ксенофоб

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:20 / 25.09.2022
866
Дълбокото потапяне на Христо Петков в ролите му го превърна в един от най-гъвкавите и убедителни актьори у нас. През последните години той се превъплъти в тих убиец ("Дяволското гърло“) , арогантен злодей, и каноничен полицай ("Отдел: Издирване“) , но сега облича расото на монах в сериала "С река на сърцето“, излъчващ се в ефира на NOVA. Талантливият актьор разкрива повече за героите и в интервюта на Мариян Станков-Мон Дьо за "Събуди се“.

"Често хората си мислят, че съм навъсен, агресивен и лош човек, а всъщност нямам никакъв афинитет към агресията, бойни и мускулести дейности. Голяма част от мен е птица, особена маймуна, мечка. Аз съм няколко животни в едно. Не съм се стремял към конкретна мечта, но главата ми винаги е била в облаците. Обичам да има въздух около мен, да има свобода, хоризонт, който да не е прекалено близко. Мечтая за това“, споделя пред Мон Дьо Христо Петков.

"Животът ме научи да не вярвам на 100% на хората и винаги да имам едно на ум. Може би пандемията има пръст в това, но по едно време се превърнах в нещо като ксенофоб. Не харесвам безсмислието, глупостта, ламтежа за пари, войната и цялостното умопобъркване на хората. Човечеството върви към обезобразяване и превръщане в биткойн. Притеснявам се от мобилизацията, която обяви Путин. В началото на войната бях в шок и не можех да повярвам, че сега започва война. Всеки ден го чуваме по телевизията, но свикваме и вече не ни прави такова впечатление, а е много страшно. Конфликтът ще продължи дълго, като при Израел и Палестина. Страхувам се за децата в какъв свят ще живеят“, коментира актьорът.

"Постижението ми до тук е, че се занимавам с това, което обичам. Не ми пука особено за наградите. Имам едно на ум, но не е нещо, което ме тормози“, признава Христо, за който талантът зависи от това как го носиш. Може да тежи и тон или перце, сравнявайки го с душата, която според повечето тежи 21 грама.

"Ако бях Господ бих казал на днешния Христо да продължава напред и нагоре. Усещам, че това е посоката.“

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).