Йосиф Сърчаджиев очаква повикване от Алекс: Може и да я гледам, ако ме покани!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
22:30 / 29.05.2023
1188
Актьорът Йосиф Сърчаджиев е готов да отиде и да гледа моноспектакъла на дъщеря си Александра Сърчаджиева, пише "България Днес". "Може и да отида, ако ме поканят“, каза 78-годишният актьор и режисьор. Той уточни, че знае за моноспектакъла, който дъщеря му от покойната Пепа Николова прави, и че в него той е една от основните фигури.

"Чувах, че играе живота си, но аз напоследък много не гледам театър. Правя своите неща, дори и политиката спря да ме интересува“, споделя още актьорът.

Преди това дъщеря му Алекс изрече силни думи за баща си, без упрек към него, че е израснала сама без бащина ласка и само с грижите от майка си. Йосиф си тръгва от Пепа, когато Алекс била на година.

За липсата на всякакви отношения с биологичния си баща младата актриса разказва в своя моноспектакъл "На живо“, който стана хит тази година.

"Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които разказвам за него, са разказани по възможно най-деликатния начин. Аз не го обиждам. Всеки има своя история, всеки решава как да изживее живота си. Простила съм всичко на баща ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се сърдя. Неговите очи няма да ги видя в публиката, нека бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм здраво стъпил човек на земята. Но ако дойде да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере много неща за мен“, сподели в интервю актрисата.

Година преди да разкаже какво чувства към родителя си, изданието се свърза със Сърчаджиева да го пита дали се чуват с Алекс и виждал ли е внучката си София.

"Не, не се чуваме. Тежи ми, че не си говорим с дъщеря ми Александра. Не съм я гледал и по телевизията, защото следя само новините, нищо друго“, тогава каза Сърчаджиев. Той уточни и че пред годините не се чувства като добър родител и за другите си две деца от Райна, с която живее и до днес.

"Добре, че всички те израснаха добри хора, защото от работа нямах много време да им обръщам внимание. Но продължавам и днес да се боря с демоните си“, сподели Йоско.

От своя страна Алекс неведнъж е казвала, че всяко зло в живота й е за добро.

"Може би заради това станах толкова самостоятелна и дисциплинирана от малка. Никога не съм разчитала на някой да ме бута. Най-лесно е мама и тати да са ти "път в живота“, но те са до време. И когато те си отидат, а си свикнал да получаваш всичко наготово, просто ставаш негоден за живота“, разсъждава красивата Алекс.

Днес тя учи на същото и дъщеря си София. Опитва се да й обяснява, че никога не може да получи всичко, което поиска. Не е от родителите, които се оставят да бъдат командвани. "След като Иван си замина, аз станах и баща, и майка. Човек трябва да направи, да даде нещо, за да получи. Наясно съм, че София сега не разбира много от нещата, които й говоря, но като порасне по-голяма, те със сигурност ще останат някъде в главата й. И тогава ще разбере. Така съм била и аз – много пъти не съм разбирала какво ми казва, но тя все ми викаше: "Един ден, като имаш дете, ще разбереш!“, и сега е точно така“, казва още Алекс.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).