Искали да я правят отново тв водеща, но тя отказала

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:25 / 22.10.2022
929
"Отказах предложение за работа в телевизия. Там са останали само закостенели и старомодни хора. Като цяло мисля, че мина времето на телевизията, няма интересни предавания за гледане. Повечето умни хора се насочват към интернет, защото там има свобода. В телевизията, за да пробиеш, все ще има кой да ти се пречка, все ще има кой да те спре и накрая остават удобните", разкри ексцентричната бивша водеща на предаването "Скандално жълто".

Вулева, която наред бе емблематично тв лице, приключи завинаги с тв екрана и отиде да работи в Кипър. От няколко години насам водещата се хвали, че е мениджър на хотел и като такъв изкарва много повече пари, отколкото някои БГ звезди могат да си мечтаят.

Вулева се скри от публичното пространство малко след скандалното си участие във "ВИП брадър" преди години. След това тя остана без всякакви пари и ангажименти и се наложи да емигрира, като дори заложи колата си. Това се наложи, тъй като Албена нямаше нито един закътан лев. Нямаше с какво да си купи самолетния билет дори, нито пък да има джобни по време на първите дни, докато не получи заплатата си, разказа по-късно самата тя.

Никой не е предполагал, че Вулева ще отиде да работи в чужбина, и то като рецепционист. Тя винаги е гледала на себе си по-отвисоко, но липсата на пари кара хората да вършат неща, които никога не са подозирали, че ще правят", коментираха тогава в социалните мрежи нейни фенове през годините.

"Мога да кажа на всички злобари, че сега съм много по-щастлива. Няма я тази злоба, с която бях обградена преди. Оставям телевизията на хора, които няма по какъв друг начин да се реализират", категорична е Вулева. Ексводещата не говори за личния си живот, но по всичко личи, че все още е необвързана и няма мъж до нея, предава "България днес".

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).