Извергът, счупил черепа на момче край Варна, остава зад решетките

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:59 / 26.07.2019
1375
Уважено е искането на Районната прокуратура в Провадия и обвиняемият за причиняване на тежка и средна телесна повреда на момче е в ареста с мярка за неотклонение "Задържане под стража“, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна. 

Състав на Провадийския районен съд уважи искането на Районната прокуратура и определи мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на обвиняемия за причиняване на тежка и средна телесна повреда на 14-годишно момче. 

38-годишният Добромир Д. бе привлечен към наказателна отговорност за престъпление по член 128, ал. 2, във връзка с ал. 1 от НК, след като на 23 юли тази година около 22 часа  произвел два изстрела с газов пистолет. След това с дръжката на оръжието нанесъл удари в главата на 14-годишното момче. Заедно с него били и други деца, които след изстрелите се разбягали.

Пострадалото момче е настанено в болница с голям епидурален кръвоизлив, разкъсно-контузна рана в челната област и счупване на черепния покрив.

До инцидента се стигнало, след като вечерта на 23 юли в беседка в кв. "Север“ в Провадия шумно се забавлявала компания от момчета и момичета. Към тях се присъединили и приятелите на пострадалото дете. Действията на обвиняемия били изненадващи за разпитаните по досъдебното производство деца.

Днес в съдебно заседание Добромир изказа съжаление на случилото се. Определението на Провадийския районен съд подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).