Какво трябва да знаем за спортните залози?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:17 / 16.02.2021
1076
Спортните залози датират от дълбока древност и е трудно да се каже, кога точно са възникнали. Има сведения, че се е залагало на спортни игри още по времето на Древен Рим и Елада. С навлизането на онлайн букмейкърите обаче спортните залози отвориха нова страница и вече са далеч по-интересни, благодарение на многото възможности, които се предлагат от различните сайтове.

Най-гледаният и съответно най-залаганият спорт у нас е футболът, като той е неизменна част от всеки спортен букмейкър. Разнообразието от шампионати, на които може да се залага е изключително голямо, а същото важи и за наличните пазари, като може да се залага на голове, корнери, картони и какво ли още не. Футбол има през цялата година, като почти всяка седмица се играят срещи от големите клубни първенства, а тази година ни очаква и Европейски първенство, което любителите на залози очакват с голям интерес.

Тенисът също е популярен спорт за залои у нас, а и не само. Силното българско участие там е една от причините този спорт да се следи, а едни от най-залаганите надпревари са четирите турнира от Големия Шлем, които са разпръснати из годината. В тениса едни от популярните пазари са тези за брой геймове, за победител в отделните сетове, както и точен резултат. Предпочитан спорт за залози е и баскетболът, особено когато е активен NBA сезонът. Тук може да се залага за победител в четвъртина, на полувремето, а също и на всякакъв тип хендикап залози. 

Останалите налични спортове обаче също си имат своите привърженици, като и при тях разнообразието от пазари е повече от задоволително. Към спортните залози пък можем да присъединим дори и електронни и виртуални спортове, които са тренд в последно време, макар да не се вписват точно в представата за спорт. 

За да увеличите шансовете си за печалба от спортни залози е от съществено значение да се запознаете с всички детайли около спорта, на който залагате. В сайта на Нострабет може да намерите ценни съвети и обяснение на различни стратегии при залозите, така че те да бъдат както интересни, така и доходоносни.

Важно е да знаете, че повечето спортове в сайтовете за залози предлагат и залози на живо. Това е възможност, която все по-често се среща в букмейкърите и причината е, че е двойно по-атрактивна. Залозите на живо ви предлагат възможността да видите как се развива дадената спортна среща и след това да прецените какъв да бъде залогът ви. Коефициентите в секцията на живо често са доста изкушаващи, но могат да се променят всяка една секунда в течение на времето. Говорейки за спортните залози на живо, няма как да изпуснем и наложилата се кеш-аут функция, позволяваща ви да затворите залога си преди спортното събитие да е приключило

Букмейкърите обикновено предлагат по няколко различни спортни бонуса, така че проверете какви са наличните промоционални предложения в избрания от вас сайт, преди да залагате. Току-виж сте си осигурили безплатен залог или пък сте получили по-добри коефициенти за дадена спортна среща. Някои букмейкъри дори предлагат игри със спортни прогнози, в които не се изисква да залагате пари, но пък може да спечелите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).