Камбуров купоняса с Преслава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:31 / 15.03.2021
1219
Най-изявеният голмайстор в Първа лига Мартин Камбуров си спретна купон в компанията на Преслава. По-малко от 24 часа след поредното си попадение в елита нападателят се отдаде на домашно парти. То бе по повод рождения ден на половинката му Гергана Парпарова, която доста прилича на сестрата на фолкзвездата Ивелина. 

Тя празнува в събота вечерта в отбрана компания, която събра в семейното жилище заради мерките срещу коронавируса. Най-личният гост на партито бе Преслава. Фолкзвездата пристигна с подарък за рожденичката и огромна усмивка на уста. "Честит рожден ден, Гергана. Да си жива и здрава и много щастлива! Обичам те!", поздрави тя дружката си и в социалните мрежи. "Аз повече те обичам“, отговори й рожденичката. 

Преслава отдели специално внимание и на мъжа на рожденичката. Двамата не пропуснаха и да се снимат за спомен. "С най-готиния човек и приятел... благодаря, че ни уважи празника", сподели Камбурова под общия им кадър. 

Интересен факт е, че преди време голаджията, който преди Гергана бе изявен плейбой и Преслава бяха спрягани за гаджета. Повод за това станаха именно близките отношения, които двамата демонстрираха по време на нейни участия, на които присъстваше и футболистът. 

Оказа че истината е друга. Фолкаджийката е сред най-близките приятелки на половинката на Мартин - Гергана. Именно покрай нея Камбуров и Преслава се сприятеляват. Преди няколко месеца той и бременната му половинка уважиха втория рожден на дъщеричката на чалгаджийката - Паола. 

Преслава пък бе сред първите, които честитиха на двойката появата на първата им рожба. През декември нападателят и половинката му станаха родители на син, който носи името на баща си. В най-скоро време Камбуров може да има повод за още един голям купон, пише "България Днес"

Той е на четири попадения от изравняване на рекорда на Петър Жеков за най-много голове на Първа лига. Легендата на ЦСКА е с 253, а нападателят на "Берое" вече има 249. Поредния си гол той вкара във вратата на "Локомотив" (Пд) за равенството 1:1 в петък. Това със сигурност е вдигнало настроението му на макс по време на купона за рождения ден на половинката му.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).