Като по филмите: Анелия прости изневярата на бившия си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:29 / 28.10.2022
699
Фолк певицата Анелия отново има мъж до себе си, а приятелките й са потресени от нейния избор. Оказа се, че изпълнителката на "Погледни ме в очите" се е върнала при бившия, който беше спипала да й изневерява с Александра Богданска. 

Преди почти година в телевизионно интервю тя разкри колко е влюбена, но отказа да назове името на човека до себе си. Тайната не остана скрита за дълго и в доста медии се появи името на хазартния бизнесмен Любомир Захаринов. 

Певицата нито потвърди, нито отрече тази информация. Неотдавна БЛИЦ съобщи, че двамата са се разделили. Причната е повече от тривиална - изневяра. Тогава Анелия научи, че бизнесменът тъче на два стана. Негово завоевание се оказа прясно разведенета Александра Богданска и това доведе до раздяла между тях.

Късно снощи певицата реши за първи път да покаже обща снимка с Любо, придружена с емотиконка на сърце. Това хвърля нови разкрития за двамата, които явно са намерили отново път един към друг и са си простили грешките в миналото.

Това е първият мъж, който Анелия показва публично след сватбата с Коко Динев в началото на 2000-та година. През цялото това време са й преписвали много любовни връзки, които тя не е коментирала и не е ясно кое е истина и кое плод на въображението на някой журналист. 

Изглежда с Любомир Захаринов нещата навлизат в нова фаза. Двамата живеят заедно, но той не е бил разделен окончателно със съпругата си и това внасяло напрежение между двамата. Явно вече е оправил семейното си положение, след като е готов публично да се показа със секси чалга звездата.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Меги напуска "Търси се"
Седалките в колата ви са магнит за петна – ето как да ги отстрани...
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).