Катя и Здравко от "Ритон" за скандала с Филип Киркоров: Абсолютни спекулации, знаем откъде идват!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:39 / 16.10.2022
916
Силата и славата на Дуетът на Републиката. 45 години в своята легендарна кариера "Ритон" продължават да улавят специфичната митология на България - нейните мечти, разочарования и любов. Ослепителни и оригинални, те са вдъхновители на много хора в музиката. Пред Мариян Станков - Мон Дьо, Катя и Здравко коментират хейтърите, музиката, любовта и живота.

"Ако има нещо, което ни е помогнало да оцелеем - това е, че никога, никога, никога тази болест "звездомания" не ни е обхващала. Винаги сме седели много твърдо на земята. Давали сме си ясна представа колко можем. Защото ние много можем, но и много не можем", каза Катя.

"Първо станахме дует, а после се оженихме. Ако не бяхме започнали да работим заедно, нямаше да сме и гаджета и да се оженим. Това е нещото, което ни е събрало и ни държи толкова години заедно", каза още Катя. "Важни са компромисите, които правим, и уважението", допълни Здравко.

Най-голямото клише за тях било "те са естрада", обясни Здравко. "Основно медиите се опитват да наложат това клише - "естрада, естрада". Смятат, че като кажат "естрада", много ни обиждат и много ни уязвяват", допълни певецът. Катя уточни, че няма стил "естрада", а популярна музика.

В социалните мрежи се организира протест срещу концерта на "Ритон". Като причина пък е посочено идване на Филип Киркоров в България. "Това са абсолютни спекулации и аз знам откъде идват. Няма да скрия, че нашите билети вървят много добре. Това явно пречи точно на тези, от които излиза това", обясни Здравко.

"Филип е бил преди Путин и съм сигурен, че ще остане световна звезда и след него. Путин е един от политиците, които живеят в епохата на Филип Киркоров в Русия", каза Здравко. И споделиха, че са обиколили Украйна, като са били в Запорожие и Херсон за концерти преди години.

Когато хейтърите решат да ги ударят, го правят по два начина - че са "социалистически певци" и че нямат деца. "Онзи ден четох, че медальонът ми ми е подарен от Филип Киркоров. И понеже е с буквата "Зет", бил в подкрепа на Путин. А всъщност този медальон, който не свалям вече 35 години, ми е подарен от Катя през 1988 г.", добави Здравко. 

На въпроса "Ако бяха Господ, какво щяха да кажат за Катя и Здравко", двамата отговориха така: "По средата сте на правилния път", посочи Здравко, а Катя допълни: "Щях да кажа - вижте какво, дует "Ритон", налягайте си парцалите, защото най-големия си хит все още не сте го изпели".

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).